Eveniment-Social

Disputa pe drumurile din judet. Liderul opozitiei cere conducerii CJ Iasi sa treaca la treaba

Publicat: 14 mai 2019

O noua disputa la varful judetului. Alin Aivanoaei, liderul grupului de consilieri judeteni PMP, i-a cerut presedintelui Maricel Popa sa treaca de urgenta la refacerea drumurilor pe care institutia le administreaza. Alin Aivanoaei a aratat ca, desi este campanie electorala, presedintele institutiei nu ar trebui sa astepte ca drumurile sa fie reabilitate.

"Iesenii continua sa fie dusi de nas cu o lejeritate debordanta din partea celor care se afla acum la conducerea Consiliului Judetean Iasi. De ani buni tot auzim de drumuri ca-n palma, de sosele tot mai bune, de sume foarte mari de bani aduse la Iasi si de bunastarea mereu în crestere a locuitorilor judetului nostru. Mai nou, actualul presedinte al Consiliului Judetean Iasi a batut moneda pe cel mai distrus drum din judet, pe DJ 282 Iasi- Breazu-Movileni-Gropnita. Suntem la ani distanta de la aceste discutii, perioada în care Maricel Popa s-a cramponat de proiectul cu fonduri europene pentru asfaltarea acestui sector de drum. Chiar daca Maricel Popa s-a laudat cu începerea procedurilor de licitatie pentru lucrari, realitatea este alta. Procedurile licitatiei se pot lungi o buna vreme, iar iesenii pot prinde toamna pâna încep lucrarile si pâna se organizeaza Popa si CJ Iasi. Avem o hotarâre de consiliu judetean care în anexa are prevazute reparatiile sectoarelor de drum care sunt total impracticabile", a spus Alin Aivanoaei.

"Îi cer colegului cu atributii de presedinte din fruntea CJ Iasi sa lase campania si mitingurile electorale si sa se apuce de treaba, deoarece ocupa o functie care îl obliga sa administreze judetul Iasi. Sa nu se mai ascunda dupa tot felul de postari pe retelele de socializare si sa întârzie reparatiile acestor drumuri asa cum a facut de când este la Consiliul Judetean, jucându-se cu nervii iesenilor care sustin si în acest an cu 1.300 de miliarde vechi bugetul consiliului. Acesta este doar un exemplu! Judetul Iasi este plin de cratere la tot pasul, multe drumuri arata ca dupa razboi, iar PSD asteapta se pare o noua campanie electorala pentru a se apuca de treaba în cel mai tipic stil românesc. Iesenii au nevoie de conectivitate cu centrele urbane, nu de promisiuni! Oamenii au nevoie de drumuri si asta cât mai urgent, de aceea platesc taxe si impozite!", a mai spus Alin Aivanoaei.
 loading...

Adauga un comentariu