Local

Distractia la sate: masini neinmatriculate conduse de soferi fara permis

Publicat: 29 iun. 2015
1

Politistii ieseni au desfasurat o actiune pentru combaterea violentei si a altor fapte antisociale în zona discotecilor si barurilor aflate pe raza judetului Iasi, la sfarsitul saptamanii trecute. In total, au fost controlate 24 unitati comerciale, fiind legitimate 33 de persoane si verificate 14 autovehicule din zona Popricani. Totodata, au fost controlate 30 de magazine si baruri din zona Harlau, fiind verificate 68 de autovehicule si legitimate 119 persoane, in urma carora au fost aplicate 34 sanctiuni contraventionale in valoare de 10.390 lei. Multe dintre amenzi au fost date pentru incalcari ale normelor rutiere.
Mai exact, diversi indivizi din mediul rural erau prinsi conducand fara permis auto sau se aflau la volanul unor masini neinmatriculate sau cu documente necorespunzatoare.

Citeste si: INTERZIS CARDIACILOR! Aceste imagini iti taie rasuflarea! Au luptat eroic sa salveze un amorez! FOTO, VIDEO

„La data de 27 iunie, la ora 19:00, a fost depistat un barbat de 37 ani, domiciliat în municipiul Iasi, care a condus un auto pe DJ-281 Belcesti, având ITP expirat. Acesta a fost sanctionat conform OUG 195 din 2002, cu amenda de 877,5 lei si i-a fost retinut certificatul de înmatriculare al autoturismului. De asemenea, a fost depistat, în flagrant, B. Danut, în timp ce conducea un tractor pe DJ 282F, în localitatea Andrieseni, fara a poseda permis de conducere, iar autovehiculul era neînmatriculat. În cauza s-a întocmit dosar penal”, au declarat reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean Iasi.

Comentarii
  • mai des in andrieseni ca sunt foarte multi care conduc fara permis care au masini fara itp, fara asigurari ,dar politia de acolo nu ii verifica si ii lasa sa circule ca pe tarla.

Adauga un comentariu