Magazin

Distractie, eleganta si extravaganta la balul bobocilor de la Jean Monnet – VIDEO

Publicat: 26 nov. 2013
1

Toti bobocii de liceu spun prezent in aceasta perioada, dar nu la cursuri, ci la petrecerile dedicate lor.

Au inceput balurile bobocilor, iar adolescentii ne demonstreaza ca eleganta si distractia merg mana in mana cu inteligenta. Sunt atenti la tinute, dar si la scoala. Cu totii spun ca vor sa fie la inaltime, atat pe scena, cat si in privinta planurilor de viitor.

La balul celor de la liceul Jean Monnet din Bucuresti, 12 fete si baieti au concurat pentru titlurile de Miss si Mister si le-au aratat parintilor ca au cu ce se mandri. Mai mult, au vrut sa le arate si ca banii cheltuiti pe haine si bijuterii n-au fost aruncati pe geam.

Pe langa proba de eleganta, tinerii au fost nevoiti sa demonstreze ca sunt si talentati. Astfel in timp ce unii au cantat, altii au dansat sau au facut jonglerii.

La cei 15 ani ai ei, Rose a atras toate privirile. A adunat 3 titluri intr-o singura seara. Tanara este constienta de calitatile pe care le are, dar o preocupa si viitorul. Desi face dansuri de 7 ani, vrea sa isi faca o cariera in cinematografie.

”Idolul meu este Kate pentru caracterul ei, este o adevarata printesa”

Mihnea a devenit cel mai popular baiat din liceu dupa ce a castigat titlul de Mister Boboc 2013. A intrat cu o medie foarte mare la Monet dupa ca in scoala generala a fost la particular. Se viseaza deja un medic renumit, dar numai dupa ce se va perfectiona in strainatate.

Per ansamblu, balul bobocilor de la Jean Monnet a aratat ca o prezentare de moda reusita nu doar pentru cei de pe scena, ci si pentru cei care au venit doar sa se distreze.

”Tocurile au 16, am experienta. Rochita undeva la 600 de euro…”, spune o tanara

Anda Adam si Grasul XXL au intretinut atmosfera si i-au facut pe adolescenti sa se simta minunat.

Nu mai e un secret ca de pe urma acestor baluri prospera o intreaga industrie. Magazinele de haine vand tinute elegante si scumpe, iar cluburile incaseaza sume considerabile din inchirierea spatiilor. In plus firmele de evenimente s-au specializat de cativa ani si pe astfel de petreceri.

Sursa: Pro TV

Adauga un comentariu