Local

„Divele” de la Tiki sar gardul, nu plătesc bilet! Pe la intrarea „VIP” intră doar „bombardierii” adevărați! – VIDEO

Publicat: 23 iun. 2022
colaj foto fete care sar gardul si aceleasi fete pe scari
Deși au sărit gardul ca să intre, divele au plecat “pe barosăneală” de la Tiki

„Divele” de la Tiki sar gardul pentru a intra în locație, aceeași „intrare VIP” fiind folosită și de „bombardierii” adevărați. Agenții de securitate din locație deja îi cunosc pe toți și mereu îi escortează afară din local. Administrația nu dorește să le facă rău, motiv pentru care nu apelează la poliție.

Localul preferat al tinerilor doritori de distracție în aer liber se confruntă aproape la fiecare eveniment cu persoane care intră ilegal în locație. „Bombardierii și „divele” de la Tiki sar gardul, pentru a evita plata de la intrare ori pentru că nu au vârsta legală de a intra în local.

„Bombardierii” și „divele” de la Tiki sar gardul locației

Recent, au circulat pe rețelele de socializare, filmulețe cu două „dive” care sar gardul de la Tiki Beach, pentru a intra în locație. Administrația localului nu dorește să apeleze la poliție, pentru a nu le face rău acestor indivizi care sunt de cele mai multe ori minori.

„Nu e o situația izolată, se întâmplă în fiecare seară. La fiecare eveniment intră foarte multe persoane, îi culegem din locație și îi dăm afară, pe cei pe care îi prindem. Intră foarte mulți minori care fac găuri în gard, intră prin apă, dar nu doar minori ci și «dive» și «bombardieri», pe care paza îi găsea cu pantalonii uzi până la genunchi. S-au învățat și acum, ne sună și întreabă dacă este permis accesul în pantaloni scurți, ca să nu se mai vadă. Cei identificați primesc interdicție oficială”, a declarat Teodora Butacu, PR-ul Tiki Beach.

Bombardierii minori își croiesc calea spre fericire, peste gard

În același weekend, au sărit gardul și persoane de sex masculin, identificate a fi „bombardieri” adevărați. Ca și în cazul „divelor”, aceștia sar gardul, deoarece nu le este permisă intrarea, având sub 16 ani.

„Nu apelăm la poliție, decât dacă devine mult mai grav. Ne rezumăm momentan la a le interzice accesul în locație și a-i da afară când îi găsim. Agenții de pază care sunt îmbrăcați în civil îi sesizează și pentru că nu au brățară la mână. Cam în fiecare seară avem cam 20-30 de agenți de pază, o parte la intrare, îmbrăcați în uniformă și altă parte îmbrăcați civil care au grijă de bunăstarea lucrurilor. Aceștia sunt cei care îi conduc spre ieșire pe cei care nu au brățară”, completează PR-ul Tiki Beach.

Echipa de pază a localului a început deja să îi cunoască pe cei care, weekend de weekend, își fac intrarea în local pe partea de „VIP”. Un alt semn al intrării prin locuri inedite sunt pantalonii uzi în partea de jos. Unii „masculi alfa” aleg calea apelor din jurul locației, pentru a ajunge la concertele organizate de Tiki Beach.

De pe data de 21 iunie, s-a deschis oficial și programul de zi al locației, accesul la piscinele din local făcându-se pe ușă, căci „divele” de la Tiki sar gardul doar când se lasă întunericul.
Comentarii
Adauga un comentariu