Viata de cuplu

Divort bomba in showbiz

Publicat: 21 nov. 2014
Mihaela Radulescu a postat pe pagina sa de Facebook cateva imagini care ridica mari semne de intrebare in ceea ce priveste relatia sa cu realizatorul Dani Otil. Din fotografii reiese clar ca vedeta ar avea o nou idila, iar relatia cu Otil este doar o amintire. 

Femeile se ingrasa dupa casatorie, barbatii dupa divort

Sfaturi pentru a-ti pregati copilul pentru o noua relatie, dupa divortul de tatal (mama) lui
 

Aceste poze au fost urcate pe internet ieri, iar mesajele de descriere vorbesc de la sine. Intr-una dintre fotografii, Mihaela si-a facut un selfie intr-un Bentley. „Spoiled with Bentley, sun and love. So perfect. (n.r., Rasfatata cu Bentley, soare si dragoste. Atat de perfect)”, este descrierea care ridica primele semne de intrebare.  Tinand cont de faptul ca Dani Otil nu isi permite inca un astfel de bolid de lux, ne-am putea da seama cu usurinta ca vedeta nu se afla in compania acestuia. 
Si daca asta nu era de ajuns, la doar cateva minute dupa aceasta fotografie, Mihaela a mai postat inca una, cu doua cocktailuri. „The Best picture of us, so far :)) love is in the air (n.r. Cea mai buna fotografie a noastra de pana acum! Dragostea pluteste in aer)”. La o privire mai atenta, in sticla paharului din dreapta se poate observa reflexia a doua persoane, ceva mai clar fiind chipul barbatului. Normal, ar putea fi prezentatorul Antenei 1, nu? Insa Mihaela, onesta cum o stim, nu vrea sa lase loc de interpretari. Intrebata de un fan daca este vorba de Dani, diva a raspuns sec si implacabil: „Nu”. sursa: Acasa.ro


loading...

Adauga un comentariu