Actualitate

Divort BOMBA in showbiz. Se despart dupa 18 ani de casnicie

Publicat: 13 oct. 2015

Actorul Guy Pearce a confirmat faptul ca divorteaza de Kate Mestitz, cea cu care este casatorit de 18 ani.

Actorul in varsta de 48 de ani, cunoscut din "L.A. Confidential", "The King's Speech", "Prometheus" sau "Iron Man 3", a declarat ca decizia a fost luata inca din ianuarie 2015, informeaza ContactMusic.

Cei doi se despart in termeni buni, Guy avand numai cuvinte de bine la adresa lui Kate, de profesie psiholog.

"Kate si cu mine ne vom iubi mereu si ne vom sprijini unul pe celalalt, fiind cei mai buni prieteni. Nimeni nu ma cunoaste asa de bine cum ma stie Kate si intotdeauna vom aprecia respectul pe care ni-l purtam reciproc.

Am crescut enorm prin prisma relatiei noastre, insa, din pacate, a venit timpul sa mergem pe drumuri separate", a spus actorul.

Anuntul a fost facut de Guy Pearce inclusiv pe Twitter: "Mi-e teama ca zvonurile sunt adevarate – eu si cu Kate am luat-o pe cai separate in ianuarie".

"Imi pare rau ca par plicticos, dar suntem cum nu se poate de apropiati. Ne vom iubi pentru totdeauna", si-a incheiat el postarea de pe reteaua de socializare.

In cei 18 ani de casnicie si in anii de dinainte de casatorie – cei doi cunoscandu-se in facultate – cuplul nu a avut copii. Actorul chiar a declarat in mai multe randuri ca nu crede ca e potrivit pentru a fi tata.

"Nu am nevoie de ei (de copii – n. red.). Sunt destui bebelusi in lume", declara el la un moment dat.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit