Bursa Barfelor

Divorț cu strigături, într-o instituție importantă! S-a lăsat ca în filmul cu Reghe și Prodanca

Publicat: 26 sept. 2022
Divorț cu strigături într-o instituție importantă S-a lăsat ca în filmul cu Reghe și Prodanca

Babele bârfitoare încep rubrica de astăzi cu o informație din viața personală a unui mare șef din târg, dintr-o instituție importantă. Babele vor lăsa cititorii să ghicească personajele implicate. Ei bine, acest șef trece printr-o perioadă dificilă, mariajul fiind cam pe ducă. Ce s-a întâmplat? Bărbatul ăsta a ținut legătura mult timp cu o colegă mai veche din tinerețe. Femeia asta s-a măritat, tot tacâmul, dar a mai ținut legătura cu șeful ăsta, așa, prietenește.

Dar, între timp, s-a petrecut o tragedie, a rămas văduvă. Șeful de instituție i-a oferit ajutorul de care a putut fi capabil, dar nu și-au dat seama că au luat-o prea în serios. Numai că nevasta șefului a aflat și a mers închis o perioadă, până când bărbatul și-a făcut curaj și i-a cerut divorțul. Femeia îndurerată, ca o floare la maturitate, a luat-o razna la propriu și s-a dus glonț la domiciliul rivalei să-i ceară socoteală, să o inspecteze, nu putea risca să rămână cu copiii și o grămadă de angarale. Și pentru că nu a găsit înțelegere din partea văduvei, s-a apucat să-i azvârle cu bolovani în geamuri de a trezit un întreg cartier rezidențial. Nimeni nu s-a așteptat la ieșirea profei, care are și ea o poziție importantă printr-o instituție din târg. Clar, pentru cei doi soți îi așteaptă o toamnă în care se numără datoriile și se împart toate frustrările de o viață. Rămâne de văzut și ce final vor vinde cele două personaje, se anunță o poveste cu audiență mare. Clar, dragoste cu forța nu se poate…
Comentarii
  • Pai logic ar fi sa o luam prin eliminare….pai e simplu, cand nu mai poti de bine te indragostesti iar ca la 20 de ani, vorba melodiei lui Voltaj… Sef dintr-o institutie importanta…cam cum e ghicitoarea: „manastire intr-un picior, ghici ciuperca ce-i? Ana Lu’ F’ ar fi institutia!!!
    Clasamentul e relativ usor….Bossi, DamiAn, Jek (si cica un sef si destul de mare)…si proaspatul intrat Pol paznic la oi….

  • Erai sub influența drogurilor sau practicai videochat in timp ce ai scris mesajul, fetițo ? Lui Poleac ar trebui mulți să îi pupați mâna, că a fost o doamnă. Cât despre divorțul descris în bârfă al altora, poate sunt alte motive, de ordin penal. Se întâmplă și la case mai mari. Nu denigrați nume despre care habar nu aveți. Sau e plătit articolul din banii de pe droguri, țigări, șantaj? Nu dați drumul la cutia Pandorei că tăcerea e cea mai nobilă.

Adauga un comentariu