Magazin

DIVORTUL ANULUI! in Romania Andra si Maruta ISI SPUN „ADIO”! Despartirea care a ZGUDUIT lumea mondena. ” A fost sublim totul. Dar s-a naruit…”

Publicat: 08 aug. 2015
Zvonurile pe seama celui mai indragit si mai statornic cuplu al momentului se pare ca nu le dau pace nici Andrei si nici celebrului ei sot, Catalin Maruta.
Desi au o casnicie de mai bine de opt ani, de-a lungul timpului au aparut foarte multe speculatii, de obicei nefondate, despre o posibila despartire intre cei doi.
Insa acestia par sa dezminta absolut toate declaratiile mincinoase, care au fost inventate de-a lungul vremii.
Catalin Maruta a postat pe pagina sa oficiala , o declaratie, menita sa clarifice lucrurile si sa opreasca toate speculatiile care s-au iscat.
“S-a ajuns prea departe cu minciunile din ziare, mai ales ca cei care au publicat stirea stiau cu buna stiinta ca e o mare minciuna. Pacat ca isi bat joc de cititorii lor!
Inainte sa preluati, sa citati, sa credeti stirea falsa care a fost publicata astazi pe cateva site-uri, vreau sa fac niste precizari. Nu divortez. Nu am scris nicaieri ca divortez. Nimeni nu m-a sunat sa ma intrebe daca stirea este adevarata. De fapt, stirea are un titlu mincinos pentru a pacali cititorii cu buna stiinta: in textul asa-zisului articol este scris la final ca au preluat o declaratie de pe contul meu de Facebook, cont care nu imi apartine. Aceste stiri sunt create pentru glume sau pentru a crea subiecte de presa. Asadar, buna dimineata! Sa ne trezim cu totii la realitate! Sa aveti o zi frumoasa!
PS. Daca va plac povestile SF, va recomand eu niste carti, daca vreti. Nu cititi aceste asa-zise “articole” pe site-uri de calitate indoielnica. Nu merita”
sursa 


loading...

Comentarii
Adauga un comentariu