Actualitate

Divortul lui Katy Perry s-a finalizat

Publicat: 16 iul. 2012

Katy Perry si Russell Brand au pus capat definitiv relatiei lor. Divortul lor a fost pronuntat oficial in acest weekend, la sase luni dupa depunerea actelor.

S-au separat acum o jumatate de an, dar potrivit legilor statului California, divortul nu devine oficial decat dupa aceasta perioada de timp de la intocmirea documentelor.

Russell nu a cerut nimic din averea lui Katy, estimata la peste 45 de milioane de lire sterline.

De la despartire, Katy a fost vazuta des in compania (si bratele) chitaristului Florence + The Machine, Rob Ackroyd, dar artista sustine ca relatia lor nu e serioasa.

"Sunt momente in care pur si simplu oamenii ies si flirteaza, dar nu e potrivit sa se inhame la nimic serios. Eu nu caut nimic acum. Vreau doar sa ma vindec si sunt pe punctul de a o face", a declarat Katy intr-un interviu recent.

Intre timp, Russell a fost vazut in compania mai multor femei: britanica Emily Hartridge, stilista Maeve Reilly, actrita Anouska De Georgiou, fotomodelul maghiar Nikolett Barabas si artista Oriela Medellin Amieiro. Nicio relatie cu vreuna dintre femeile din lista nu a fost insa oficial confirmata.

Asadar, povestea dintre Katy si Russell e incheiata – acum si legal. Ce urmeaza?loading...

Adauga un comentariu