Magazin

Divortul si-a pus amprenta pe chipul, altadata angelic, al fostei sotii a lui Catalin Crisan – FOTO

Publicat: 05 feb. 2013

Divortul de Catalin Crisan a lasat urme adanci pe tenul Luciei Bubulac. Blonda cu chip angelic, altadata perfect, are acum tenul brazdat de riduri.

Despartirea de Catalin Crisan a afectat-o pe Lucia Bubulac nu doar din punct de vedere emotional si psihic ci si fizic. Se spune ca cele  mai dureroase experiente din viata unui om sunt moartea unui apropiat si divortul.

Ei bine, divortul i-a pricinuit blondei o imensa suferinta si chiar daca inca se observa ca Lucia este o femeie frumoasa, ridurile, oboseala si stresul i-au metamorfozat chipul. Cand era sotia celebrului artist, protagonista noastra nu avea fata brazdata de cute iar ochii mari si albastri ii dadeau un farmec irezistibil.

Acum doar culoarea a mai ramas, dar noptile de neliniste si probabil sesiunile de plans i-au umflat zona din jurul ochilor si nuanta superba de albastru abia se mai zareste. Fosta sotie a lui Crisan a declarat in presa ca cel care i-a fost partener de viata timp de 14 ani i-ar fi traumatizat copiii. Daca ceea ce spune e adevarat, inseamna ca acesta poate fi si motivul imbatranirii subite a tenului vedetei.

Blonda a marturisit ca relatia dintre copiii ei si tatal lor s-a racit in ultima perioada si ca nici ea, nici cei mici nu l-au felicitat pe artist cand s-a casatorit din nou si a devenit tata pentru a treia oara. Lucia Bubulac continua atacul la adresa fostului partener de viata spunand ca Daria (n.r. fiica lui Catalin Crisan si a Luciei Bubulac) refuza sa-si intalneasca sora vitrega iar baietelul lor ar fi fost dus de cantaret, fara acordul lui, sa-si cunoasca surioara.

Catalin Crisan a preferat sa nu o atace pe mama copiilor sai, rezumandu-se la a spune ca nu-l intereseaza vorbele fostei neveste. Mai mult el a negat vehemen faptul ca intre el si copii sai din prima  casatorie relatiile s-ar fi racit.

Catalin este  actualmente casatorit cu medicul Alina Cupsa. A doua sotie este cu zece ani mai tanara decat interpretul hit-ului „Daca pleci”.

Adauga un comentariu