Celebritati

DJ Harra: Nu tin copilul lui Varciu! Fac avort!

Publicat: 05 feb. 2011

Dj Harra a luat ieri cea mai dificila decizie de pâna acum. Desi este pentru prima oara când ramâne însarcinata, bruneta a hotarât sa nu pastreze copilul lui Liviu Vârciu. „Ma doare sufletul, dar asta e”, ne-a spus ea.

Frumoasa Dana Neacsu (27 de ani), alias Dj Harra, a declarat raspicat ca este însarcinata cu copilul lui Liviu Vârciu. Dupa multe nopti nedormite si zile în care nu a fost buna de nimic din cauza grijilor, vedeta a luat, în sfârsit, o hotarâre.

„Îmi este foarte greu, dar trebuie sa fac avort. Nu pot pastra copilul, ar fi o mare greseala din partea mea. Un copil trebuie sa creasca într-o familie cu o mama, dar si cu un tata. Pentru nici unul dintre noi trei nu ar fi o decizie buna sa pastrez sarcina.Copilul nu ar creste armonios, Liviu are deja un copil, ar fi foarte greu sa se împarta în doua, iar cariera mea ar fi compromisa pentru totdeauna”, a declarat Dana Neacsu, în exclusivitate pentru Click! Vedeta regreta ca va renunta la aceasta sarcina, mai ales ca ar fi primul ei copil, însa este constienta ca este cea mai buna decizie.

„A fost greseala amândurora, doar ca eu am taria sa o si recunosc. M-am pus în cea mai penibila situatie din viata mea, sa fac test de sarcina în direct, doar ca sa demonstrez ca nu mint”, ne-a mai spus ea. Dj Harra urmeaza sa se programeze zilele urmatoare la medic.

Pâna atunci, ea s-a închis în studio si pregateste o piesa noua, pentru a mai uita de necazuri.loading...

Adauga un comentariu