Eveniment

DJ Wanda are talie de manechin!

Publicat: 08 oct. 2012

DJ Wanda se poate lauda cu o silueta de invidiat si cu o talie de manechin! Masoara 58 de cm! DJ-ita a mixat si a oferit un adevarat spectacol la petrecerea gazduita de Ambasadorul Germaniei la Bucuresti, cu prilejul Zilei Nationale a Germaniei.

Cu aceasta ocazie, DJ Wanda a imbracat o rochie neagra din piele, creatie a designerului Stephan Pelger, care i-a pus in evidenta formele de invidiat.

"Lucrez cu Wanda de trei ani si o consider singura vedeta de la noi, cu adevarat rebela. Am fost surprins sa constat ca masoara in talie doar 58 de centimetri. Are aceleasi masuri ca modele internationale. Wanda imbraca acum hainele mele direct de pe podium, fara a fi nevoie de ajustari suplimentare. Daca era cu 8 centimetri mai inalta, avea toate sansele sa devina manechin, unul cu un look special", declara Stephan Pelger.

DJ Wanda a fost invitata sa intretina atmosfera la acest eveniment, dupa ce a fost remarcata de sotia Excelentei Sale Andreas von Mettenheim pe cand mixa la o prezentare de moda.loading...

Adauga un comentariu