Magazin

Doamna Masterchef e singura. S-a despartit de iubitul italian

Publicat: 02 feb. 2014

O mai tineti minte pe Aida Parascan? Prima femeie Masterchef din Romania si-a schimbat total viata dupa castigarea concursului culinar de la PRO Tv. Buzoianca a trecut si prin agonie, dar si prin extaz, iar dupa esecurile din viata amoroasa, a dat lovitura in afaceri. Cu banii de la PRO Tv si-a deschis o cofetarie si-si creste singura cei trei copii.

A avut numai ghinioane in dragoste! Primul sot al Aidei Parascan (32 de ani) a decedat intr-un accident de masina, cand ea era gravida cu prima fetita, Gianina (12 ani), iar in urma cu cateva luni, buzoianca s-a despartit de iubitul ei italian, Sebastian, dupa 6 ani de relatie. Desi aveau impreuna doi copii, Samuele (6 ani) si Emilia (3 ani), Aida a spus „pas” relatiei pentru ca nu se mai iubeau, scrie click.ro.

Citeste si: Doamna Masterchef e singura. S-a despartit de iubitul italian

„Unul aici, celalalt la doua mii de kilometri distanta. Nu s-a putut, asa ca ne-am despartit. In asemenea conditii nu e deloc bine, nu mai erau sentimente la mijloc”, ne-a spus castigatoarea show-lui culinar.

Ca orice femeie ramasa singura, Aida a suferit, mai ales ca pe umeri i-a cazut intreaga responsabilitate a cresterii celor trei copii. Ajutor nu a avut ajutor de la fostul iubit.

Aida si italianul Sebastian au avut o relatie de 6 ani, in urma careia au rezultat doi copii

„Pot sa-mi cresc copiii singura, nu am nevoie de nimic. Conteaza foarte mult sa am liniste sufleteasca. Din cand in cand o mai chem pe mama sa mai aiba grija de fete. Muncesc de dimineata pana seara. Uneori, peste 16 ore pe zi”, a marturisit Aida.

Singura si fara sprijin, Aida a facut cea mai importanta miscare. Cu o parte din banii de la Masterchef, aceasta si-a deschis la 15 decembrie o cofetarie in mallul din Buzau. „Am inchiriat un spatiu si am deschis „Arte Dolce Salato”. 30.000 de euro am investit in utilaje: cuptoare de 10 tavi, racitor de temperatura si multe altele. Toata bucataria am adus-o de afara, pentru ca nu am vrut sa vin cu aragazul de acasa. Fac torturi personalizate, bufeturi reci, candy baruri.  Eu ma ocup de bucatarie, iar de vanzare o fata. Acum am nevoie de un cofetar”, ne-a povestit doamna Masterchef.loading...

Adauga un comentariu