Actualitate

Doamne, cat de bine poate sa arate Rocsana Marcu in costum de baie!

Publicat: 18 ian. 2016

Satula sa i se spuna ca a luat proportii si ca e devenit pufoasa, Rocsana Marcu s-a apucat serios de dieta si sport si a reusit, in scurt timp, sa scape de cateva kilograme bune. Acum, blondina poate poza din nou in costum de baie.

Rocsana Marcu, in varsta de 35 de ani, si mama a doua fetite, Maya si Indira, a reusit sa revina la silueta de odinioara. Pana in urma cu cateva luni, vedeta tv incerca sa-si mascheze kilogramele in plus cu tinute largi care sa-i acopere perfect bratele si picioare pufoase sau colaceii de la burta. Mai mult, in vara, prezentatoarea tv nu avea curajul sa poarte costum de baie sexy, la piscine, ea optand ori pentru rochite, ori pentru costume de baie intregi care sa-i acopere cat mai mult din corp.

Asa ca a decis sa tina un regim echilibrat si sa faca cat mai mult sport ca sa scape de surplusul de kilograme. A reusit asta in cateva luni! A slabit si poate poza din nou un costum de baie sexy, din doua piese, care sa-i etaleze formele si sa nu mai fie criticata.

Recent, ea s-a balacit la un complex de fite din Capitala, desigur, dupa ce a facut miscare. Blonda s-a pozat in costum de baie, iar fanii au felicitat-o pentru silueta ei.

Prezentatoarea tv nu se opreste aici, ea dorind sa mai slabeasca putin ca sa revina la formele de odinioara, cand poza in revistele dedicate barbatilor.loading...

Adauga un comentariu