Magazin

Doamne, ce face Adelina Pestritu de cand nu mai are emisiune! Noapte de noapte…

Publicat: 09 ian. 2016
1

Adelina Pestritu si-a schimbat stilul de viata.

De o saptamana, de cand s-a rupt de Kanal D si de programul pe care i-l impunea emisiunea pe care o prezenta alaturi de Madalin Ionescu, Adelina traieste intr-un rasfat total si doarme dusa cate zece ore pe noapte ca, deh, are de recuperat.

Doua ore la sala, doua la tratamente corporale, altele la salonul de frumusete, cateva intalniri relaxate, doua trei postari, care presupun si documentare, pe siteul si videoblogul ei si cel putin zece ore de somn.

Cam asa arata o zi din viata Adelinei Pestritu de cand nu mai este incorsetata de programul pe care il avea in televiziune. Şi-i prieste de minune. Practic, asta si-a dorit cand a ales sa se retraga din echipa postului turcesc.

Citeste si Adelina Pestritu, implicata intr-un accident rutier. Vezi cat este de grav

”Fac sport, criogenare, radiofrecventa, oxigenare a tenului, merg la cosmetica, ma ocup mai mult si mai indeaproape de mine. Si foarte important, ma odihnesc. Practic, eu sunt cel mai important contract al meu”, sustine Adelina.

Si, da, este, caci, in prezent, din imagine face bani si nu se plange. Nici menajul nu-i incurca planurile ca are femei angajate sa se ocupe de casa si masa.

“Gatesc si eu, dar rar, din placere, cand am timp si pofta”, explica ea. Asadar, alegerea ei de a-si recapata libertatea a venit la pachet doar cu avantaje, cel putin momentan.

Adauga un comentariu