Scena artistica din Romania

Doamne fereste! CE face Anca Pandrea la MORMANTUL lui Iurie Darie! Iti vor da lacrimile

Publicat: 16 feb. 2016
3

Anca Pandrea a trait o frumoasa poveste de dragoste cu Iurie Darie timp de 26 de ani. Dupa moartea actorului, totul s-a naruit pentru cea care i-a fost partenera de viata, iar de atunci au inceput sa apara si problemele de sanatate. De atunci, vedeta a facut complicatii la plamani si insuficienta cardiaca, iar in vara lui 2015 a fost internata in spital timp de trei saptamani. Nici acum starea de sanatate a actritei nu s-a imbunatatit si abia respira din cauza complicatiilor pe care le are.

„Si cand duce gunoiul oboseste, nu mai are aceeasi rezistenta. Nu se simte bine deloc. Problema este ca si fumeaza, are acest viciu care ii face rau. „, a declarat o prietena de-a Ancai Pandrea, pentru CANCAN.ro. Actrita nu se afla intr-o stare de sanatate formidabila.

Vezi si Anca Pandrea, de urgenta la spital

Mananca singura la mormantul sotului

Ca si cand nu ar fi suficient, actrita merge cu mancare gatitia la mormantul barbatului pe care l-a iubit si mananca la locul lui de veci, „langa” el. Iar asta nu este tot. Duce acolo si tacamuri, servetele, iar Iurie are chiar si propria lui farfurie

Mormantul lui este impodobit asa cum nu s-a mai vazut, cu beteala si crengute de brad, chiar daca Craciunul a trecut de mult timp.

Iurie Darie, dragostea vietii ei

Actorul s-a nascut pe 14 martie 1929 in Vadul Rascov din judetul Soroca si a decedat in noaptea de vineri spre sambata (9 spre 10 noiembrie 2012), dupa mai multe luni de lupta cu problemele respiratorii si cardiace. IURIE DARIE avea 83 de ani. Dotat cu talent la desen, dar avand si reale insusiri pentru scena, Iurie Darie a dat examen atat la Institutul de Arte Plastice, cat si la cel de Arta Teatrala si Cinematografica, reusind la ambele, dar alegandu-l pe cel din urma, pe care l-a absolvit in 1952. A invatat ce inseamna actoria de la mari actori si profesori: Mihai Popescu sau Marietta Sadova.

Adauga un comentariu