Stiri si curiozitati

„Doamne, voi ganditi putin?” Adelina Pestritu a luat foc cand a vazut ce a scris o fana in dreptul unei fotografii cu fiica ei

Publicat: 01 apr. 2019
3

Adelina Pestritu s-a aratat revoltata de mesajul pe care i l-a scris o fana. C e a putut sa-i scrie in dreptul unei fotografii cu fiica ei.

Adelina Pestritu este una dintre cele mai frumoase mamici din showbiz-u romanesc. Fosta prezentatoare i-a daruit un copil logodnicului ei, Virgil Steblea si este in al noualea cer. Mandra de fiica ei, Zenaida, vedeta o fotografiaza cat de des poate si publica imaginile pe pagina ei de Instagram. Ea si Zeny strang zeci de mii de aprecieri si comentarii frumoase din partea internautilor, dar exista si unele persoane care o critica pe frumoasa Adelina.

Adelina Pestritu, atacata de o fana

Recent Adelina a inceput sa mearga cu micuta Zenaida la piscina. Ea a impartasit cu admiratorii ei o imagine in care iti tine fiica in brate, iar o urmaritoare a crezut ca vedeta a modificat fotografia. „Pune mama filtru si la copil pe fata ca na….”, a scris ea.

Adelina s-a aratat revoltata de presupunerea pe care a facut-o si i-a raspuns imediat pe masura. „Jesus! Cum sa editez un copil?! Voi ganditi putin? Este o poza facuta cu Deep. Niciun copil pe lumea asta n-ar avea nevoie de vreo editare pentru ca sunt superbi toti. Deci vorbesti pe langa subiect. 🙂 te pup”, i-a raspuns ea imediat.

Adauga un comentariu