Stiri si curiozitati

Doar amintirea a mai ramas din Tanta lui Teo. Actrita Nuami Dinescu e total schimbata! Treci pe langa ea pe strada si nu o mai recunosti!

Publicat: 25 iul. 2018

Actrita Nuami Dinescu a trecut prin multe transformari uluitoare de cand era partenera de emisiune a mult mai celebrei Teo Trandafir. La 55 de ani, fosta colega de platou a lui Teo Trandafir a dat jos vreo 10 kilograme, si-a schimbat culoarea parului si este mult mai optimista.

In ceea ce priveste silueta, Nuami Dinescu nu vrea sa se laude, spune doar ca se mentine ocupata, iar asta o ajuta si ii da o stare de bine. Transformarea ei nu a trecut neobservata fanilor. „Nu mai semeni tu cu tine/ da’ iti sade tare bine!”, i-a spus chiar o buna prietena. Iar alta a adaugat „Mai, mai, dar tu infloresti pe zi ce trece! Se vede pe chipul tau ca iti este bine”.

In 2013, Nuami a scris o carte intitulata sugestiv: „Eu nu sunt Tanta”. „O iubesc pe Tanta. Eu am vrut ca cei care o stiu pe Tanta sa o cunoasca si pe Nuami, asa e cinstit. Pentru ca nu as vrea sa ma opresc la un personaj, la Tanta. Si as fi vrut sa nu ma confunde cu ea, pentru ca nu e la indemana niciunui actor sa fie doar un personaj. E flatanta aprecierea asta, dar putem mai mult. Si atunci Tanta sta putin in concediu – am scris in carte unde e plecata! – si noi ne vedem de alte proiecte!”, spunea Nuami Dinescu la evenimentul de lansare al cartii, potrivit evz.ro.

Adauga un comentariu