Actualitate

Doar in filme mai poti vedea! Ofiterii antidrog au oprit o masina plina de droguri! S-au tras si focuri de arma 

Publicat: 25 mai 2019
1

Operatiune de amploare pentru ofiterii Antidrog din Iasi. Unii dintre cei mai mari dealeri de droguri din zona Pascani au fost saltati de mascati, chiar din trafic. Informatiile si modalitatea in care acestia au fost saltati, sunt demne de scenarii de la Hollywood. Concret, ofiterii au filat si prins traficantii, incepand filarea unei firme de transport din Pascani, firma care facea curse regulate in Spania.  La un moment dat, in timpul filajului, politistii au observat cum, dintr-un BMW, coboara o tanara despre care se stia ca este iubita unuia dintre interlopi. Dupa ce a intrat in sediu, tanara a fost indeaproape urmarita de catre politisti. Iubitul ei, George Lupu, observand ca ceva nu e in regula, a apasat pedala de acceleratie a masinii, abandonandu-si iubita. In cele din urma, acesta si-a sunat toti prieteniii, spunandu-le ca vrea sa plece din tara, iar in mers, dealerul si-a aruncat telefonul, crezand ca acesta este ascultat, urmarit. Politistii au dat in urmarire masina BMW, iar in localitatile invecinate cu Pascani, toti politistii au  organizat filtre, echipati cu pistoale cu glont pe teava.

Urmarire ca in filme la Halaucesti
George Lupu se afla in comuna Halaucesti, atunci cand un politist a observat masina BMW, pornind in urmarire. Dupa sute de metri in care, cele doua masini au mers ''umar la umar'', momente in care politistul si-a scos arma din dotare si l-a amenintat, pe geam, pe dealer, acesta a tras pe dreapta si s-a predat politistilor. In total au fost consfiscate, din masina, peste 1.2 kg. de canabis.

Comentarii
  • Era si cazul sa se toarne si el si Popoaia. Erau prea pe fata si au otravit jumate de Pascani bagabontii. Ma mir cum de nu e arestata si buleandra lu Popoaia, ca si taranca aia rupta-n chur de foame ccombina de spargea marfa.

Adauga un comentariu