Bizar

Doctorii i-au spus acestui tata sa nu-si mai tortureze fiica muribunda. Dar 30 de minute mai tarziu nu le-a venit sa creada ce a putut sa faca!

Publicat: 20 ian. 2017

Pe 31 decembrie 2013, in orasul ucrainian Dnipro, Ruslan si Anastasia Odonec dadeau o mare petrecere de Anul Nou pentru copiii lor, pentru prieteni si parinti.
Casa cea noua pe care si-o dorisera intotdeauna era suficient de mare pentru toti: avea chiar si o camera pentru sport si o piscina. Seara a inceput minunat, dar petrecerea s-a transformat rapid intr-un cosmar. La un moment dat, Anastasia si Ruslan erau in bucatarie, pregatind mancarea, atunci cand Radomir, baiatul lor de 5 ani, impreuna cu fiica lor, Alesya, de 3 ani, erau in camera alaturata, jucandu-se cu verii lor.
Brusc parintii au observat cat de liniste se facuse in camera unde se aflau copiii. De obicei rasul Alesyei se auzea in toata casa, dar linistea devenise de mormant!
 
Ruslan a inceput sa se uite peste tot, alergand de la o camera la alta, dar cand a ajuns la pivnita a vazut o imagine pe care nu o va uita niciodata: fiica lui, Alesya, zacand fara suflare pe fundul piscinei.
Barbatul a sarit imediat si, disperat, a pus-o pe jos. Fata nu respira. Anastasia a venit si ea din camera de sport, dar in momentul in care si-a vazut fiica moarta a inceput sa tipe, apoi a lesinat. Bunicii au chemat o ambulanta in timp ce tatal incerca sa isi resusciteze fiica cu miscarile pe care le vazuse in filme. Cand au ajuns paramedicii care l-au impins pe tata intr-o parte, dar peste cateva minute cea mica a fost declarata moarta. Ruslan a cazut in genunchi si i-a implorat sa faca ceva, dar acestia deja completau raportul pentru politie privind moartea fetei.
 
Dar Ruslan nu putea accepta faptul ca micul lui inger murise, asa ca a ingenuncheat langa ea si a inceput sa ii apese pe piept, in timp ce medicul ii cerea sa nu o mai tortureze pe cea mica. El a continuat sa ii faca respiratie gura la gura pana cand a simtit o mica palpitatie in ea. Dupa 40 de minute de la scoaterea ei din apa, inima ei a inceput sa bata iar!
Echipa medicala era uluita: fetita pe care o declarasera moarta in urma cu jumatate de ora, incepuse sa respire iar, dar intrase in coma. Ea a fost dusa intr-o clinica din Moscova unde a primit cel mai modern tratament posibil, iar doua saptamani mai tarziu ea s-a trezit din coma!
Din nefericire ea nu mai putea vorbi, vedea sau misca, dar era deja un miracol simplul fapt ca era in viata si ca iesise din coma.
Peste ceva vreme ea i-a mai surprins pentru o ultima data: in urmatoarele saptamani fetita a dat dovada de o tarie extraordinara si a reinceput sa vorbeasca. Apoi si-a recuperat vederea, a durat mai multe luni, dar Alesya s-a recuperat complet la final!

sursaloading...

Adauga un comentariu