Titlurile zilei

Doctorița din Iași care poza la volanul unui Ferrari, pedepsită de judecători! După ce a urcat băută la volan și a provocat un accident rutier, aceasta a fost condamnată – GALERIE FOTO / VIDEO

Publicat: 24 iul. 2021
Momentele în care oamenii legii au preluat medicul suspectat că a urcat băut la volan
Judecătorii ieșeni au condamnat un medic ginecolog acuzat că a urcat băut la volan

Un cunoscut medic ginecolog din Iași a fost pedepsit de judecători. Magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au condamnat-o ieri pe Ronelia Theodora Romanescu la 8 luni de închisoare, cu amânare, pentru conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice

Doctorița care poza la volanul unui bolid Ferrari a fost pedepsită de judecători! După ce a urcat băută la volan și a provocat un accident rutier, acum a venit „nota de plată”. Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au condamnat-o pe Ronelia Theodora Romanescu la 8 luni de închisoare, cu amânare, pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului. De remarcat este faptul că sentința nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Procesul medicului ieșean Ronelia Theodora Romanescu a început pe 24 martie 2021. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași au trimis-o în judecată pe doctoriță pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Doctorița a fost prinsă de oamenii legii după ce a produs un accident rutier fără victime. Impactul cu un autoturism marca Renault Talisman a avut loc în urmă cu câteva luni, pe Calea Galata, din Iași. Atunci, medicul Ronelia Theodora Romanescu a intrat în vizorul anchetatorilor ieșeni. Ea conducea un autoturism marca Skoda, iar, din cauza faptului că se afla sub influența băuturilor alcoolice, a pătruns pe contrasens și a acroșat un autoturism care circula regulamentar. Polițiștii ieșeni au testat-o cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost de 0,70 miligrame alcool pur în aerul expirat.

Alți medici ieșeni, în bucluc după ce au fost prinși de oamenii legii

În urmă cu câteva luni, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat pe un medic stomatolog, după ce acesta a fost acuzat că a urcat băut la volan și că a refuzat să îi fie prelevate probe de sânge.

„Instanța îl condamnă pe inculpatul Ștefan Ioniță la 1 an și 4 luni de închisoare, cu suspendare, pentru refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice. Dispune ca inculpatul să presteze o muncă neremunerată în folosul comunității pe o perioadă de 60 de zile, în cadrul unei instituții publice aflate în subordinea Consiliului Local al municipiului Iași, având ca obiect de activitate fie prestarea de servicii de utilități publice, fie prestarea de servicii de asistență socială”, au spus judecătorii.

Procesul lui Ștefan Ioniță (36 de ani) a început pe 6 august 2019. Atunci, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis în judecată pe medicul stomatolog, sub acuzația amintită.

„Pe 30 aprilie 2018, la ora 23:27, după ce a condus autoturismul Volkswagen Golf prin Iași și după ce a fost testat alcoolscopic, a reieșit o alcoolemie de 1,72 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, inculpatul Ștefan Ioniță a refuzat prelevarea de mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei”, au subliniat procurorii ieșeni.

Comentarii
Adauga un comentariu