International

Doctorul care sustinea ca vaccinurile provoaca autismul si inca cinci medici asociati cu cercetarile sale, morti in conditii suspecte

Publicat: 07 aug. 2015
1
Un val de morti suspecte a lovit Statele Unite. Sase medici care foloseau metode alternative in tratarea autismului si cancerului au fost gasiti fara suflare intr-o singura luna.
Medicul coordonar Jeff Bradstreet, tatal a doi copii autisti, a fost gasit impuscat in piept pe malul unui rau din Georgia, in luna iunie, la scurt timp dupa ce FDA, Autoritatea Americana pentru Alimente si Medicamente, facuse o perchezitie la sediul centrului sau de wellness, unde s-a cautat substanta care se numeste Gc-MAF – Factor de Activare Macrofagica derivat din proteina Gc, despre care se spunea in mandatul judecatoresc ca reprezinta un produs gresit prezentat („misbranded”) din punct de vedere al legii federale americane.

Citeste si  Faimosul Jim Carrey este IMPOTRIVA vaccinarii copiilor

Proteina Gc este un component care se produce de obicei in organism si, combinata cu vitamina D3, devine un factor major de activare a imunitatii, respectiv a celulelor macrofage, care „inghit” literalmente tot ceea ce ataca organismul: virusi, bacterii, celule canceroase
Doctorul Ted Broer, un expert international in sanatate si nutritie din statul american Florida, a avertizat ca cercetarile facute de dr. Bradstreet il puneau pe acesta in mare primejdie.
Se pare ca cei cinci doctori naturopati decedati in zona recent erau cumva „interconectati” prin interesul fata de cercetarile realizate de dr. Bradstreet si de un al saselea medic, dr. Nicholas Gonzalez, care trata cu succes cancerul la New York printr-o terapie alternativa cu enzime – decedat si el in data de 23 iulie, aparent de infarct.

Citeste si  Veste buna pentru parinti! Autismul poate fi detectat la nastere

Impreuna cu un grup de cercetatori europeni, dr. Bradstreet a obtinut din practica clinica statistici care aratau ca, din peste 2.000 de copii autisti tratati prin metoda sa, 15% erau complet recuperati, iar alti 70% prezentau diverse nivele de imbunatatire a simptomelor.
Observand cresterea cu 23% a cazurilor de autism in numai doi ani, intre 2006 si 2008, dr. Bradstreet si colaboratorii spuneau ca proportiile acestei afectiuni au devenit epidemice. Autismul apare in primii trei ani de viata, iar copiii autisti prezinta niveluri ridicate ale infamei enzime denumite nagalaza, desi aceasta particula nu se gaseste si in organismul nou-nascutilor. Aceasta l-a indemnat pe dr. Bradstreet sa creada ca ea este introdusa in organism prin procedurile de imunizare, adica prin vaccinuri, care de obicei contin tulpini virale.

Citeste si  INCREDIBIL! Iata ce s-a descoperit despre copiii cu autism

Intre timp, nici partenerii de cercetare din Europa ai dr. Bradstreet nu o duc prea bine. Compania Immuno Biotech s-a trezit anul trecut cu conturile blocate la entitatea operationala din Guernsey (un tinut insular din Canalul Manecii, care depinde de Coroana Britanica, dar nu face parte din UE) si anul acesta cu un raid din partea oficialilor britanici din sanatatea publica la sediul lor  din Cambridgeshire, Marea Britanie.
Adauga un comentariu