National

Doctorul Lucian Duță lansează acuzaţii grave în contextul vaccinării împotriva COVID-19: Nu mai mințiți. Ați furat destul și v-ați îmbogățit destul din frica noastră

Publicat: 28 sept. 2021
Doctorul Lucian Duță
Doctorul Lucian Duță consideră că vaccinarea nu rezolvă problema pandemiei cu COVID-19

Doctorul Lucian Duță, fost șef al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate (CNAS) are o poziţionare împotriva vaccinării anti-COVID-19. Acesta susţine faptul că autorităţile mint şi că, la nivel internațional, foarte multă lume s-a îmbogăţit din frică. Fostul șef al CNAS a declarat că există tratament împotriva COVID-19 dar este ţinut la ascuns.

Pe de altă parte, medicul lansează 8 puncte prin care argumentează părerea sa împotriva vaccinări.

Doctorul Lucian Duță, fost șef al CNAS, susţine că autorităţile mint şi s-au îmbogăţit în pandemia de COVID-19

Medicul Lucian Duță a scris, pe o reţea de socializare, mai multe motive pentru care acesta nu se va vaccina împotriva COVID-19:

„Te voi salva copile! Sunt părintele tău! Normal că am mulți prieteni medici. Și este natural să avem păreri divergente în ceea ce privește vaccinarea. Atunci când pun întrebări pertinente bazate pe cunoștințele acumulate nu am primit răspunsuri convingătoare de la nici un coleg care să mă convingă să mă vaccinez. Lăsați propaganda. M-am vaccinat și mi-am vaccinat copiii cu toate vaccinurile pe care le-am considerat a fi necesare. Dar aici s-a terminat cu încrederea în sistemul din care și eu fac parte. O spun clar și răspicat: NU mi-aș vaccina copiii niciodată împotriva COVID. Asta e convingerea mea și aşa voi face”, a spus Lucian Duță, pe pagina sa de Facebook.

Lucian Duță a invocat opt motive în acest sens.

„1. Ni s-a spus că dacă ne vaccinăm vom reveni la o viață normală. Fals: cei vaccinați transmit boală la fel ca cei nevaccinați. Adică sunt la fel de periculoși pentru societate ca cei nevaccinați. Cu alte cuvinte contacții vaccinați ar trebui să stea în carantină la fel ca cei nevaccinați!

2. NU există efecte secundare ale vaccinului. Fals: ba da, există. Pe termen scurt aceste efecte sunt prezente uneori chiar dacă sunt negate (unele chiar fatale). Pe termen mediu și lung efectele sunt necunoscute!

3. Vaccinul oferă protecție împotriva transmiterii bolii sau a manifestării propriu-zise. Fals: boala se transmite așa cum am menționat de către vaccinați, iar simptomele pot varia de la om la om!

4. Două doze sunt suficiente pentru a putea reveni la viața normală. Fals: ni se spune acum că trebuie a treia doză pentru a spera că va fi bine. Cu ce efecte? Nimeni nu știe!!!

5. Există tratament pentru cei care fac boala, dar ni se ascunde acest lucru. Adică poți alege dacă vrei să faci vaccin sau să te tratezi (efectul este spectaculos în prima zi de administrare a anticorpilor monoclonali)! Nu există nici un efect secundar dacă te tratezi cu acești anticorpi, iar rata de vindecare este aproape de 95%!!!

6. Nu doresc nimănui dintre colegii mei să suspicioneze vreodată că boala copiilor lor se datorează ignoranței și lașității de care dăm dovadă acum.

7. Nu mai mințiți. Ați furat destul și v-ați îmbogățit destul din frica noastră. Unii au plătit cu viața lor dorința voastră de a ne asupri. Vrem tratamente eficiente pe care știm sigur că le aveți. Și pe care voi vi le administrați pe ascuns!

8. Suntem datori să ne apărăm copiii. Altfel, am trăit degeaba!”, a concluzionat Lucian Duță.

Lucian Duță, fostul şef al CNAS a fost anchetat de DNA

În trecut, doctorul Lucian Duță a fost șef la CNAS şi a fost anchetat de DNA pentru mai multe fapte de abuz în serviciu. Procurorii anticorupţie au dispus urmărirea penală a lui Nicolae Lucian Duta, preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate la data faptelor, pentru săvârşirii unei tentative la infracţiunea de abuz în serviciu (două acte materiale) şi o infracţiune de abuz în serviciu, se arăta într-un comunicat de presă al DNA în 2014.

Pe de altă parte, medicul nu se află la prima poziţionare împotriva vaccinării, susţinând că pacienţii care s-au infectat cu COVID-19 şi care se vaccinează se supun unui risc imens.

Comentarii
Adauga un comentariu