Actualitate

Doctorul Radu Zamfir da anunturi la matrimoniale!

Publicat: 01 feb. 2016

La doi ani de la tragicul accident din Apuseni, medicul Radu Zamfir a ajuns sa fie extrem de preocupat pentru fericirea celor din jur, fie ca vorbim de oameni fie de animale.

Medicul Radu Zamfir a ajuns sa aiba preocupari mult mai „lumesti”, dupa ce a salvat atatia oameni de la moarte cu ajutorul transplantului si a reusit sa se salveze si pe el din avionul mortii. Zamfir este un mare iubitor de animale si are acasa un motan din rasa europeana cu par scurt, cunoscuta in popor si sub denumirea de „maidanez”, pe nume Silver.

De ceva vreme, Silver se plictiseste, asa ca stapanul lui a decis sa-l ajute sa se distreze. Asa ca i-a facut o fotografie si a dat un anunt pe un site matrimonial pentru pisici. Nu stiati ca exista asa ceva? Ei bine exista, iar celebrul medic a ales rubrica „imperecheri”, cu toate ca la cum suna anuntul se putea califica si la cea de „sex fara obligatii”, daca asa ceva ar fi existat.

„Silver cauta urgent partenera de joaca… Este un motan vaccinat, deparazitat, tandru, bine crescut. Pentru relatii, contactati stapanul lui la 0724… Radu”, scrie in anuntul postat de medicul-erou din Apuseni.loading...

Adauga un comentariu