Magazin

Document SOCANT obtinut de TMZ. Ce l-a determinat pe actorul Robin Williams sa se sinucida

Publicat: 12 nov. 2014

Actorul de comedie Robin Williams s-ar fi sinucis ca urmare a halucinatiilor provocate de medicamentele pe care le lua pentru reducerea efectelor maladiei Parkinson de care suferea, scrie starpulse.com, citat de Agerpres.

Un document obtinut de portalul TMZ arata ca actorul suferea de dementa de tipul Lewy Body, identificata prin depozitarea unei cantitati de proteine la nivelul creierului peste limita normala, blocand functionarea normala a acestuia.

Citeste si HORROR. A aparut fotografia cu Robin Williams SPANZURAT. A starnit un SCANDAL MONSTRU

Acest tip de dementa poate fi asociat cu maladia Parkinson si poate fi depistata cu ajutorul medicatiei pentru Parkinson.

Potrivit raportului autopsiei, actorul avea in corp patru medicamente – doua antidepresive si doua compusi de cafeina. In raportul final al politiei este notat faptul ca la momentul descoperirii cadavrului, in apropierea sa, se afla o sticla de Seroquel – un medicament care trateaza schizofrenia, tulburarile afective bipolare si depresia.

Citeste si EMOTIONANT. Ultimul mesaj transmis de Robin Williams inainte de moarte – VIDEO

Robin Williams s-a sinucis la 11 august, la domiciliul sau din localitatea Tiburon, la nord de San Francisco. Actorul suferea de o grava depresie si de un inceput de boala Parkinson, a declarat, la acea data, sotia sa, Susan Schneider, potrivit AFP.loading...

Adauga un comentariu