Eveniment-Social

Documentarul „Dezastrul din Colectiv”, prezentat la Ateneul Tatarasi – FOTO

Publicat: 31 mai 2016
Ateneul Tatarasi, cu sprijinul Discovery Channel, a gazduit duminica, 29 mai, de la ora 21:30, proiectia documentarului „Dezastrul din Colectiv„, un program de 44 de minute care prezinta in ordine cronologica faptele din noaptea de 30 octombrie 2015 din clubul bucurestean. Evenimentele prezentate in documentarul realizat de Discovery Channel sunt relatate prin ochii celor direct implicati: supravietuitori, familii ale acestora, autoritati si cadre medicale care au luat parte la operatiunile de salvare.
In documentar apar si un expert international in efecte speciale si aspecte ce tin de siguranta si un expert in chimie aplicata. In seara de Vineri 30 Octombrie 2015, intr-o fosta fabrica bucuresteana, o scanteie lua vietile a 64 de oameni, ranea alti 186 si avea sa socheze si sa impresioneze o lume intreaga. Evenimentul reprezinta un omagiu adus victimelor, un gest de suport moral fata de supravietuitori si rudele acestora si un semn de recunostinta fata de salvatorii care au depus eforturi monumentale. Proiectia a inaugurat acoperisul Ateneului din Iasi ca loc de desfasurare a spectacolelor ce vor completa agenda culturala a Iasului.
Comentarii
  • Dar Dezastrul de la Ateneu pe timpul penelistului ,incompetenetului L.Bratescu,cel care a reusit sa inchida Ateneul, cand va rula?

Adauga un comentariu