Eveniment-Social

Documentarul „Profesor în România”, prezentat în premieră. USLIP Iași organizează o dezbatere – FOTO, LIVE VIDEO

Publicat: 10 dec. 2021
În acest context va fi prezentat în premieră documentarul „Profesor în România", între orele 10 - 14, realizat de către USLIP Iaşi în cadrul unui proiect european

Vineri, 10 decembrie, la Hotelul Unirea din Iași, Uniunea Sindicatelor Libere din Învățământul Preuniversitar Iași va organiza o dezbatere despre statutul social al profesorului în România. În acest context va fi prezentat în premieră documentarul „Profesor în România”, între orele 10 – 14, realizat de către USLIP Iaşi în cadrul unui proiect european.

„Uniunea Sindicatelor Libere din Învăţămȃntul Preuniversitar Iaşi vă invită vineri, 10 decembrie 2021, ora 10:00, la Hotel Unirea Iaşi, Sala ,,Cuza”, la Premiera Documentarului ,,PROFESOR DE ROMȂNIA” realizat de către USLIP IAŞI în cadrul Proiectului PULSER, derulat de către Confederaţia Europeană a Sindicatelor Independente (CESI) şi cofinanţat de Uniunea Europeană.

• Programul zilei: ▪ 09:45 – 10:10 – primirea invitaţilor;
▪ 10:10 – 10:50 – vizionarea Documentarului ,,Profesor de Romȃnia”;
▪ 10:50 – 12:00 – dezbateri libere pe marginea statutului profesorului în societatea romȃnească;
▪ 12:00 – 12:30 – coffee break;
▪ 12:30 – 14:00 – concluzii. – Ministrul Educaţiei – Sorin Cîmpeanu;
– Comitetul Economic şi Social European – Dumitru Fornea;”, a transmis prof. Laviniu Lăcustă, președintele USLIP Iași.

Comentarii
  • profesorul in romania e pielea p..lii. il freaca directorii cu extrascolare , il freaca parintii cu ifose, il freaca inspectoratul cu dari de seama . cine sunt directorii ? aia care vor mort copt sa iasa directorul anului si faccircoteca cu activitatile . cine sunt parintii? aia care coboara din din poarta scolii sa si ia odrasla din poarta scolii, cine sunt inspectorii ? aia care noaptea canta pe lunti si ziua dau cu ciripitoarea .

Adauga un comentariu