Bursa Barfelor

Doftorul dințolog face numai stricăciuni

Publicat: 17 sept. 2021

Babele bârfitoare încep rubrica de astăzi cu una despre doftorul dințolog Bogdănel Spanciu. Ei, cică acest halat alb face numai buleli, mulți pacienți plecând cu dureri mari sau dinți lipsă, care nu trebuiau scoși. Unii s-au mai revoltat, l-au amenințat cu procese, dar dințologul s-a ținut tare și chiar se apuca de înjurat. Babele au mai aflat că doftorul are un comportament de băet de carter și nu se sfiește să-l arate și în fața pacienților. Cică totul i s-a tras după ce l-a lăsat fomeia, sătulă de ieșirile necontrolate. Acum, cică se răzbună și pă gagicile care ajung în viața lui, le spune că sunt nimfomane și că vor doar să fie satisfăcute cu orice preț. Babele îl sfătuiesc să apeleze la un psiholog, la un psihiatru ceva, să ia pastile, pentru că într-o zi o să-l liniștească vreun bărbat care se trezește cu nevasta bocită acasă.

 

 

Comentarii
  • Eu cred ca e vorba de dintologul Bogdan Pancu. Prea e trasa la indigo. Si pe asta l-a last fumeia, fix din aceleasi motive. Si da, si Pancu sparge dintii.

  • mananci cacao cu lingura mare ,bogdan pancu este cel mai bun implantolog din iasi si foarte sufletist….nu aruncati vorbe in vant daca nu stiti exact adevarul

  • Bai Pancu, ti-au murit laudatorii si te-ai apucat sa te lauzi singur? Auzi, cel mai bun implantolog :))) Nu ti-e rusine sa jignesti medicii stomatologi cu adevarat buni? Ce zic bai, colegii tai?

  • Bai Pancu, ti-au murit laudatorii si te-ai apucat sa te lauzi singur? Auzi, cel mai bun implantolog! Poate cel mai bun de pe scara ta de bloc :))) Nu ti-e rusine sa-ti jignesti colegii, cu adevarat buni stomatologi? Esti un spargator de dinti, ba! Ti-ai cumparat ruleta de masurat profesionalismul, si esti singurul din Iasi care are asta? Hai ca esti jalnic, nu doar mediocru.

  • Colegule Pancu, vreau si eu o ruleta de masurat profesionalismul. De unde ai cumparat-o? Al mea e mai lung. Si mai gros. La profesionalism ma refer 🙂

  • Acest dintolog pozeaza in golanas de cartier, smardoias ratat. Isi rezolva problemele familiale cu pumnul. Nevasta l-a lasat de sonat ce este. Are nevoie de tratament de specialitate, urgent. Mai rau este ca umbla in gura pacientilor, asa cum este: isteric, grandoman, habarnist cu pretentii de atoatestiutor.

  • Hai ca m-am nervat. Sunt cel mai bun implantolog din galaxie! Plantez pumni direct in dintii pacientilor. Ma deplasez si la domicilui daca e nevoie. Pe banii mei.

  • Bre Pancu, ia-ti bre o pisica sa ai si tu ce mangaia. Si un puzzle de 100.000 piese, ca trece timpul mai usor. Incearca si cu distonocalm. fara vodca. Ai sa vezi ca-ti face bine.

  • Doamna Mama lui Bogdan, ii dati va rugam voie lui Bogdanel sa iasa afara, sa se joace cu noi? Va rugaaaaam! Promitem ca il trimitem in casa la lasarea serii, ca sa nu mai faca prostii si sa bata alti copii!

Adauga un comentariu