National

Doi bărbați au fost puşi pe jos de mascaţi într-o benzinărie din Mureş. Aceștia aveau la ei o pungă plină cu bani

Publicat: 12 mai 2022
doi bărbați puşi pe jos de mascaţi, colaj barbati pusi pe jos de mascati si o punga de bani
Doi bărbați au fost puşi pe jos de mascaţi într-o benzinărie din Mureş

Doi bărbaţi au fost puşi pe jos de mascaţi, într-o benzinărie din Mureş, iar ulterior au fost reţinuţi. Aceștia aveau asupra lor o pungă plină cu bani.

Menționăm că prejudiciul estimat de către partea vătămată este de în valoare de  274.000 de lei.

doi bărbați puşi pe jos de mascaţi
Cu toate acestea, poliţiştii au reuşit să le ia urma şi i-au prins când se relaxau, cu o pungă plină cu bani, pe terasa unei benzinării din judeţul Mureş

 

Doi bărbați au fost puşi pe jos de mascaţi într-o benzinărie

Cei doi bărbaţi ce au fost puși pe jos într-o benzinărie, au fost prinşi de mascaţi după ce cu o zi înainte, au reuşit să fure o sumă uriaşă de bani din casa unui bărbat din Şelimbăr, judeţul Sibiu.

Folosindu-se de o cheie pe care au găsit-o într-un dulap de pe terasa casei, cei doi au pătruns în casă şi au furat zeci de mii de euro şi zeci de mii de lei, iar apoi au fugit.

Cu toate acestea, poliţiştii au reuşit să le ia urma şi i-au prins când se relaxau, cu o pungă plină cu bani, pe terasa unei benzinării din judeţul Mureş.

De altfel, într-un context asemănător, trei tineri din Pașcani, au fost reținuți de polițiști după ce au furat aproape 10.000 de lei.

Momentul în care cei doi  bărbați au fost puşi pe jos şi încătuşaţi a fost surprins de poliţişti.

„La data de 10 mai, în jurul orei 18:45, un bărbat a sesizat, prin 112, Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu faptul că, în cursul aceleiași zile, în intervalul orar 08:00 – 18:00, persoane necunoscute ar fi pătruns în imobilul său din Șelimbăr, de unde ar fi sustras 42.000 de euro și 64.000 de lei.

În urma cercetărilor efectuate cu celeritate la fața locului, polițiștii au stabilit că, în dimineața de 10 mai, în jurul orei 08:30, persoane necunoscute ar fi pătruns în imobilul victimei, un bărbat, în vârstă de 54 de ani, domiciliat în Șelimbăr, iar, prin folosirea unei chei adevărate, găsite într-un dulap de pe terasă, ar fi pătruns într-o anexă din curte, de unde ar fi sustras 42.000 de euro și 64.000 de lei.

Prejudiciul estimat de către partea vătămată este de 274.000 de lei.

La data de 11 mai, în jurul orei 20:00, în urma activităților specifice desfășurate cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, în județul Mureș, a fost oprit în trafic un autoturism, cu care s-ar fi deplasat persoanele bănuite de comiterea acestui furt.

În urma percheziției efectuate asupra autoturismului, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Mureș au descoperit 19.280 de euro și 75.550 de lei, cel mai probabil provenite din furt.

Cele două persoane depistate în autoturism, respectiv doi bărbați, ambii din Cluj, în vârstă de 20 și 28 de ani, au fost conduși la sediul Secției nr. 1 Poliție Rurală Șelimbăr, iar, în urma probatoriului administrat, a fost dispusă reținerea acestora, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sibiu.

În cursul acestei zile, vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, cu propunere de arestare preventivă, cercetările fiind efectuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Române.

Într-o altă ordine de idei, amintim cum Poliția din Iași a reținut o femeie care ar fi furat banii unui bărbat care a câștigat un premiu la jocurile de noroc.

Reamintim, doi bărbați au fost puși pe jos de mascați dintr-o benzinărie din Mureș, și ulterior reținuți , după ce, cu o zi în urmă, au sustras din casa unei persoane fabuloasa sumă de 274.000 de lei.
Adauga un comentariu