Actualitate

Doi barbati din Iasi vor sa se opereze pentru a deveni femei

Publicat: 04 apr. 2012
1

@ Chirurgii plasticieni sunt cautati si de barbati pentru operatie de implant mamar @ Deocamdata, doar doi barbati sunt interesati de silicoane, deoarece vor sa-si faca operatie de schimbare de sex

Pe langa zecile de femei care apeleaza zilnic la chirurgul plastician pentru un implant mamar si doi barbati din Iasi vor sa-si puna silicoane. Cei doi au contactat chirurgii plasticieni pentru a se informa de costuri si ce presupune o operatie de implant mamar si, bineinteles, riscuri. De ani de zile, de cand functioneaza clinica privata de chirurgie estetica din Iasi, acestia sunt primii clienti care vin cu propunerea de a se transforma in femeie. Implantul mamar i-ar costa intre 2.000 si 2.500 de euro. Decizia finala de efectuarea a unei interventii pentru implant mamar la un barbat ramane la latitudinea medicilor. „Pana acum au fost doua solicitari pentru interventie de implant mamar la doi barbati. Acestia au soliciatt o astfel de operatie, pentru ca vor sa-si faca o interventie de schimbare de sex. Deocamdata cei doi pacienti au cerut informatii asupra interventiei si pretului, dar nu s-au mai prezentat la control sau alte discutii. Este posibil sa fi renuntat sau sa fi apelat la o alta clinica de specialitate din tara. Un barbat care doreste sa-si schimbe sexul trebuie sa faca mai intai interventia de implant mamar si apoi cea de schimbare de sex. Alte solicitari de acest gen nu am mai avut pana acum”, a declarat unul dintre medicii de specialitate din Iasi.

Daca un barbat care doreste sa devina femeie, face operatia de implant mamar si apoi renunta la schimbarea sexului, trebuie sa revina la chirurgul plastician pentru scoaterea silicoanelor. „Medicul poate sa refuze fara nici un fel de problema o interventie de implant mamar la un barbat care doreste apoi sa-si schimbe sexul. Daca pacientul care a facut implant mamar se razgandeste si nu mai doreste sa faca interventia pentru schimbare de sex atunci trebuie sa se prezinte imediat pentru scoaterea implanturilor. Astfel risca sa ramana cu exces de piele daca implanturile sunt scoase mult prea tarziu”, a spus medicul specialist.

Comentarii
  • unde esti tu Tepes Doamne!…sa-i arda focul din iad pe nenorocitii astia bolnavi psihic! De ce nu se face un control psihiatric inainte si sa-i interneze pe la Socola un timp?

  • Mai omule, in ce secol traiesti? Schimbarea de sex se practica in strainatate de ani de zile si nimeni nu se mai socheaza sau se revolta ca tine…majoritatea celor care o fac nu se simt bine in corpul lor de barbat, respectiv femeie; si mai sunt si unii la care se adauga si o motivatie finaciara (nu cred ca e nevoie sa intru in amanunte).

  • Statul nostru plateste din banii contribuabililor asemenea operatii de schimbare de sex. Nu are medicamente pentru cei bolnavi de cancer,dar pentru schimbare de sex oricand. Ar trebui luati la intrebari cum impart banii nostri. Nu am nimic de comentat ,dar asemenea operatii NU TREBUIE FACUTE PE BANII MEI,AI NOSTRI.Sa isi plateasca singuri operatiile.

  • @…n -Interventia nu e suportata de contribuabil, ci de beneficiarul acesteia. In articol se specifica, de altfel si pretul.

Adauga un comentariu