Local

Doi candidati pentru un post de sef in Prefectura

Publicat: 04 iul. 2011

Prefectura Iasi ar putea avea peste cateva zile un nou sef la Serviciul Juridic. La Agentia Nationala a Functionarilor Publici (ANFP) s-au prezentat trei candidati, insa doar doi dintre ei au trecut de proba scrisa a concursului. Astfel, Daniela Costandache si Maricela Rusu, ambele angajate ale institutiei iesene, au trecut cu brio de proba scrisa si vor participa la interviul pentru ocuparea postului. Daniela Costandache a obtinut 7,10, in timp ce Maricela Rusu a fost notata cu 7,40 la proba scrisa. La concurs s-a prezentat si Adrian Zanfirescu, consilier juridic in cadrul Primariei comunei Deleni, dar acesta nu a obtinut nota de trecere. „Pentru postul de sef al Serviciului Juridic au fost inscrise trei persoane. Dupa afisarea rezultatelor si solutionarea eventualelor contestatii, va avea loc si proba interviului. Postul a ramas vacant dupa ce fostul sef al serviciului a fost declarat incompatibil”, a spus Iuliana Cozlosche, directorul cancelariei prefectului.
Postul de sef al Serviciului Juridic a ramas vacant din cauza faptului ca Cecilia Insuratelu a fost demisa din functie. Aceasta a fost declarata incompatibila de Agentia Nationala de Integritate (ANI), iar sefii Prefecturii au luat hotararea demiterii ei din functie.loading...

Comentarii
  • Sper din tot sufletul sa nu fie declarata castigator Constandache Daniela.Pe langa ca este total nepregatita,are si un caracter infect.Nu pot intelege cum o casiera candideaza pentru postul de director juridic.Hai Marcela.Fii puternica si i-a examenul.Toti colegii te sustin.

  • Bafta Maricela! Ma bucur ca ai candidat si ai obtinut un rezultat bun. Meriti din tot sufletul acest post. Constandache…..este exact cum a scris colegul…..

Adauga un comentariu