Actualitate

Doi copii au fost mutilati in urma unei explozii puternice – FOTO, VIDEO

Publicat: 25 oct. 2012

Doi copii din satul Boureni, comuna Bals, au fost victimele unei explozii, ieri, in timp ce se jucau cu un proiectil gasit pe camp. La locul incidentului s-au deplasat mai multe echipe de pirotehnisti si specialisti din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Iasi. Acesta este al doilea caz de acest gen, dupa cel de la Baltati, din satul Valea Oilor, cand in urma cu cateva luni, doi copii au fost mutilati de explozia unui proiectil gasit pe camp. Copiii, Ionut M., 6 ani, si Alexandru B., de 12 ani, au fost transportati la Spitalul de Copii Sf. Maria.

„In data de 25.10.2011, ora 18:40, I.S.U.J. Iasi a intervenit in satul Boureni, comuna Bals cu un echipaj pirotehnic si un echipaj de stingere, pentru asanarea unui teren viran in urma unei explozii. Explozia s-a soldat cu ranirea a doi minori care au fost transportati la spital de un echipaj S.A.J. Iasi. S-a ridicat si transportat un proiectil exploziv calibru 76mm echipat cu focos KTM-1 – explodat”, au declarat reprezentatii ISU Iasi.





Comentarii
  • Cand am citit undeva despre copiii din ziua de azi ca ar fi cretini,parca nu eram de acord.Dar pe zi ce trece ii dau dreptate comentatorului.Multi copii din ziua de azi sunt cretini.

  • Nu-mi sta in fire sa vorbesc de rau, dar cel care prezinta cazul nu prea e potrivit pentru asta. E posibil sa fie medic foarte bun, dar cred ca are trac in fata camerei.

Adauga un comentariu