National

Doi copii de 6 și 16 ani au fost loviți pe trecerea de pietoni

Publicat: 21 ian. 2022
trecere de pietoni goală
Cei doi copii spulberați pe trecerea de pietoni aveau 6 și 16 ani

Poliția Municipiului Fetești a fost sesizată cu privire la producerea unui accident de circulație, vineri, soldat cu rănirea a doi copii.

Verificările au scos la iveală că, în timp ce un bărbat din comuna Stelnica, în vârstă de 40 de ani, conducea un autoturism pe strada Călărași din municipiul Fetești, ar fi lovit doi copii, de 6 și 16 ani, care traversau strada pe trecerea de pietoni.

Cele două victime au fost preluate de ambulanțe și transportate la Spitalul Clinic de Urgență Constanța pentru îngrijiri medicale.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Tot astăzi, o educatoare și-a păzit copiii de la grădiniță ca să nu fie loviți pe zebră de un șofer

O educatoare din Brașov a fost filmată în timp ce trecea un grup de copii strada. Deși femeia se afla deja la jumătatea trecerii, un șofer grăbit a ignorat-o și a gonit pe prima bandă, faptă în urma căreia a rămas fără permis de conducere.

Poliţistul braşovean Daniel Zontea a făcut publică filmarea, fiind tot cel care a suspendat permisul șoferului grăbit.

„Am primit acest video de la un şofer din trafic şi nu am putut să nu observ atitudinea doamnei educatoare, care a stat pavăză în calea maşinilor pentru a-şi proteja copiii, iar pentru asta vreau să îi transmit felicitări.

De asemenea, nu am putut să trec peste ignoranţa şoferului, pe care l-am întâlnit astăzi, căruia, la finalul discuţiei avute, i-am prezentat ghişeul de eliberări permise de conducere”, a comentat Daniel Zontea, polițistul brașovean.

Un alt copil de 9 ani a fost lovit pe trecere în Târgoviște

Un copil de 9 ani a fost lovit ieri pe o trecere de pietoni din oraşul Târgovişte. Băiatul traversa strada regulamentar, împreună cu un prieten, dar conducătorul maşinii nu l-ar fi văzut. Accidentul a fost surprins pe camerele de monitorizare stradală.

Accidentul a avut loc la data de 20 ianuarie, în jurul orei 3 după-amiaza în Târgovişte, chiar lângă calea ferată, unde există nu mai puţin de patru treceri de pietoni. Pe camerele de supraveghere se vede cum băiatul de 9 ani traversează regulamentar strada, alături de un alt copil, când un şofer îl loveşte în plin. Prietenul lui scapă fără nicio zgârietură.

A sărit de acolo, nu ştiu, nu pot să îmi dau seama. Acum nu sunt în stare să răspund. M-am speriat, bineînţeles”, mărturiseşte şoferul.

Copilul rănit s-a ales cu o fractură deschisă şi a fost transportat de urgenţă la Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște pentru îngrijiri medicale.

„Are la prezentare o fractură deschisă la membrul inferior drept, la nivelul tibiei, iar în acest moment este în investigaţii clinice urgenţe chirurgie ortopedie şi imagistice pentru precizarea diagnosticelor şi pentru stabilirea protocolului terapeutic”, a declarat Elena Firoiu, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgovişte.

Tragedii în lanț pe trecerile de pietoni

Vă aducem aminte faptul că pe data de 13 ianuarie 2022 în București s-a produs o tragedie. Un polițist care se afla în autoturismul de serviciu a suprins și accidentat două fetițe care traversau pe trecerea de pietoni. Din păcate, una dintre fete a decedat, iar cealaltă a ajuns la spital.
Adauga un comentariu