Curiozitati

Doi corporatisti din Satu Mare, sot si sotie, si-au dat demisia si au avut o idee geniala. Ce au facut Razvan si Arabela. Este ceva unic in Romania

Publicat: 26 iul. 2018
9

Intr-o lume in care mai toti fug de munca fizica si tintesc spre posturi caldute, de stat pe scaun, intr-un birou, doi soti din Satu Mare dau un exemplu invers. Au lasat locurile de munca bine platite, in birouri corporatiste, pentru a se intoarce la sapa. Cancan  va spune povestea cu parfum de lavanda pe care o traiesc Arabela si Razvan.

Arabela are 36 de ani si a lucrat intr-o banca si la Camera de Comert, iar Razvan, sotul ei, are 34 de ani, iar ultimul loc de munca a fost intr-un post de conducere la o companie de produse farmaceutice. Cei doi au decis sa lase in urma carierele ca sa munceasca pentru propria afacere, si nu pentru altii. Au luat decizia la un an dupa ce au pus bazele unei plantatii de doua hectare de levantica, care acum le este deopotriva loc de munca si de relaxare.

“Trebuie sa te dedici 100%”

„De trei ani de zile am inceput cu lavanda, am infiintat cultura si pentru o perioada am mers cu joburile in paralel, pana ne-am dat seama ca nu poti sa faci doua lucruri deodata, daca vrei sa le faci bine. Asa ca am decis sa renuntam la locurile de munca si sa ne dedicam total afacerii noastre, care poate fi una profitabila, data fiind suprafata, daca ne si ocupam de ea”, spune Razvan.

La randul ei, Arabela nu are niciun regret.

„Daca vrei sa faci un lucru bun, trebuie sa te dedici 100%, asa ca am decis de anul trecut sa ne detasam de ceea ce faceam inainte si sa ne axam pe business-ul nostru”, spune ea.

Cei doi au inceput cu o cultura pe doua hectare, dar nu a fost o decizie luata din impuls, ci una bine studiata, luni la rand, cu multe vizite in alte plantatii, pentru a fi cat mai bine informati despre proiectul in care se vor implica.

Mai multe AICI

Adauga un comentariu