National

Doi deputati PNL apelau la prostituatele Andreei Marta. Unul dintre ei a ramas dator!

Publicat: 27 nov. 2012
1

Procurorii DIICOT au descoperit, pe lista de clienti ai retelei de prostitutie de lux conduse de Andreea Marta, sotia lui Codrut Marta, fostul sef de cabinet al ex-presedintelui ANAF, Sorin Blejnar, nume de politicieni, pe langa cele ale unor personaje celebre ale vietii sportive si mondene.

Unul dintre politicienii care au platit serviciile oferite de „fetitele” Andreei Marta este Ionel Palar, deputat PNL de Bacau in actuala legislatura, fost consilier judetean, in 2004, si fost vicepresedinte al Consiliului Judetean Bacau, in 2008. Totodata, in perioada 2005-2008, Palar a fost secretar coordonator al PNL Bacau.

O prostituata din reteaua patronata de Andreea Marta a dezvaluit pentru Sursa Zilei ca Ionel Palar a beneficiat de serviciile sexuale oferite de „fetitele” Andreei Marta, ba chiar a ramas dator fata de acestea, in sensul ca a platit, la un moment dat, 250 de euro, in loc de 300, cat trebuia. Ionel Palar a dat deja declaratie procurorilor DIICOT, in calitate de martor.

Deputatul PNL de Buzau, Titi Holban, este si el unul dintre clientii retelei de prostitutie de lux conduse de Andreea Marta. El a fost audiat in acest dosar instrumentat de procurorii DIICOT, in care a dat declaratie de martor si colegul sau de partid, deputatul PNL de Bacau Ionel Palar.

Comentarii
Adauga un comentariu