Local

Doi dintr-o lovitura! Politistii au prins doi indivizi suspectati ca au furat o masina

Publicat: 29 iul. 2014
1

Politistii de frontiera au deschis dosare penale pe numele a doi barbati care au incercat sa treaca prin Vama Sculeni intr-un microbuz care figura drept furat din Italia.

„La Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, Andrian C., cetatean cu dubla cetatenie, in varsta de 37 ani, conducand un microbuz marca Mercedes Benz Sprinter, inmatriculat in Italia. Alaturi de acesta, calatorea ca pasager Aurel B., cetatean cu dubla cetatenie, in varsta de 41 ani, proprietarul declarat al microbuzului. La controlul de frontiera, in urma verificarilor specifice efectuate, s-a constatat faptul ca seria poansonata de pe sasiul autoturismului nu corespunde cu seria de pe certificatul de inmatriculare al acestuia. In urma verificarilor in bazele de date, s-a constatat ca microbuzul figureaza ca fiind furat din Italia din luna mai 2010, iar certificatul de inmatriculare prezentat la control figureaza furat din Italia din luna februarie 2013”, a declarat Alina Leonte, purtator de cuvant al Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Iasi.

Citeste si: Culmea infractiunii la Vama Sculeni. Mercedes furat din Italia, cu acte sustrase de la o alta masina

Cei doi barbati au spus, la audieri, ca nu aveau cunostinta despre faptul ca autoturismul si certificatul de inmatriculare sunt furate. Autoturismul in valoare de 17.549 lei a fost indisponibilizat in vederea continuarii cercetarilor.

Citeste si: Contrabanda la Sculeni. Sunt vizati doi cetateni moldoveni

Adauga un comentariu