Cancan ultimă oră

Doi membri ai clanului Duduianu au fost daţi în urmărire

Publicat: 16 aug. 2020

Doi membri ai clanului Duduianu au fost daţi în urmărire într-un dosar de tâlhărie şi şantaj în care au avut loc mai multe percheziţii în data 21 iulie.

”Două persoane au fost date în urmărire, după ce pe numele lor au fost emise mandate de arestare preventivă în lipsă, în dosarul de tâlhărie şi şantaj instrumentat de Serviciul Grupuri Infracţionale Violente din Poliţia Capitalei , sub supravegherea Parchetului de pe lângă judecătoria Sectorului 1. Faţă de alte 11 persoane au fost dispuse măsuri preventive în aceeaşi cauză”, anunţă Poliţia Capitalei.

Conform sursei citate, vineri, Judecătoria Sectorului 1 a emis mandate de arestare preventivă, în lipsă, faţă de doi bărbaţi, membri ai unui grup infracţional, pentru săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie şi şantaj.

Conform site-ului Poliţiei Române, este vorba despre Ştefan Duduianu, acuzat de tâlhărie şi despre Florin Duduianu, acuzat de şantaj.

Cei doi au fost daţi în urmărire, fiind demarate demersurile legale pentru solicitarea mandatelor europene de arestare. În această cauză, faţă de alte 11 persoane au fost dispuse măsuri preventive, 6 persoane fiind arestate preventiv, iar alte 5 fiind cercetate sub control judiciar.

La data de 21 iulie, peste 100 de poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, cu sprijin al Inspectoratului General al Poliţiei Române, au făcut 11 percheziţii domiciliare, în municipiul Bucureşti şi în judeţele Ilfov şi Teleorman, într-un dosar penal vizând infracţiunile de tâlhărie şi şantaj.

Tatăl lui Emi Pian refuză să creadă că fiul său a murit

Nicolae Duduianu, tatăl lui Emi Pian, era așteptat să ia parte la funeraliile de ieri, însă nu a mai fost prezent. Iată cum se simte acum interlopul. Încarcerat la Penitenciarul Rahova, Pian Senior nu ar avea o stare deloc bună în acest moment. Conform surselor noastre, la auzul veștii că fiul său a murit, Duduianu a făcut infarct și doar intervenția promptă a medicilor l-a salvat. Bărbatul a fost internat la Spitalul Penitenciar Jilava.

Zilele trecute, George Pian mărturisea că bunicul său nu se simte bine, dar că își va conduce fiul pe ultimul drum. Familia Duduianu a mers la penitenciar cu toate actele necesare și a solicitat o permisie umanitară pentru Pian Senior. Totuși, cei de la ANP le-au respins solicitarea, scrie Gândul.

Pian Senior a suferit un șoc

Mai mult decât atât, sursele citate susțin delegația condusă de Vasile Duduianu, zis Grațian, ar fi fost amenințată că, dacă nu părăsește urgent și în liniște curtea închisorii, vor fi chemate trupele de mascați, să-i pună pe fugă.

Dacă oficialii au invocat pandemia de COVID-19 pentru a nu oferi permisie pentru Duduianu, adevăratul motiv pentru care Pian senior nu a fost lăsat să plece ar fi un articol de lege care spune că, dacă persoana care solicită permisia este „un membru marcant al lumii intrelope și reprezintă pericol pentru siguranța penitenciarului”, rămâne la latitudinea conducerii dacă i se aprobă sau nu permisia umanitară.

Conform unor surse din penitenciar, Nicolae Duduianu stă, deocamdată, într-o cameră fără televizor. Bărbatul a suferit un șoc și refuză să accepte că fiul său a murit, fiind convins că nu ar fi putut păți una ca asta.

Adauga un comentariu