Eveniment-Social

Doi noi prorectori desemnați la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași – EXCLUSIV

Publicat: 26 nov. 2020
Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași are doi noi prorectori

În ședința Senatului Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași (UAIC) de joi, 26 noiembrie 2020, prof. univ. dr. Tudorel TOADER, rectorul UAIC, a desemnat doi noi prorectori pentru mandatul 2020-2024. 

Astfel, cei doi noi prorectori validați de membrii Senatului UAIC sunt: 

  • Prof. univ. dr. Daniela COJOCARU – Prorector pentru relaţii internaţionale şi parteneriate de studii şi cercetare;
  • conf. univ. dr. Constantin-Iulian DAMIAN – Prorector pentru programe de licenţă şi activităţi de formare a personalului didactic din învăţământul preuniversitar.

Prin desemnarea și validarea noilor prorectori s-a completat echipa de conducere executivă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași. 

CV-urile noilor prorectori prof. univ. dr. Daniela Cojocaru și conf. univ. dr. Constantin Iulian Damian.

Echipa de prorectori, la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” – UAIC din Iași are o nouă echipă de prorectori. Aceștia au fost desemnați de rectorul instituției, prof. univ. dr. Tudorel Toader. Chiar mâine, 14 mai 2020, universitarul Toader se va prezenta în fața Senatului instituției pentru ca forul să-i valideze pe prorectori. Concret, în lista celor șase profesori nu sunt schimbări pentru mandatele prorectoratelor din perioada 2020-2024.

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” – UAIC din Iași are o nouă echipă de prorectori. Aceștia au fost desemnați de rectorul instituției, prof. univ. dr. Tudorel Toader. Având în vedere că, în repetate rânduri, rectorul reales de la „Cuza” a arătat că-și dorește continuitate, strategia este de a duce mai departe proiectele începute și cele viitoare cu aceiași membri importanți ai Biroului Executiv al Consiliului de Administrație (BECA) al UAIC.

Care este noua echipă de prorectori aleasă de rectorul Tudorel Toader – Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași

Este vorba de: prof. univ. dr. Cătălin Tănase (actual director al Grădinii Botanice și membru al Academiei Române – n.r.) – prorector pentru programe de masterat și studii doctorale; prof. univ. dr. Ionel Mangalagiu – prorector pentru programe de cercetare științifică și transfer de cunoștințe; prof. univ. dr. Corneliu Iațu – prorector pentru strategie, dezvoltare instituțională și managementul calității; prof. univ. dr. Henri Luchian (împlinește vârsta de pensionare în septembrie, anul acesta – n.r.) – prorector pentru relații internaționale si parteneriate de studii și cercetare; prof. univ. dr. Mihaela Onofrei – prorector pentru activități studențești și parteneriate cu mediul economic și sectorul public, prof. univ. dr. Lucia Cifor – prorector pentru programe de licență și activități de formare a personalului didactic din învățământul preuniversitar.

De precizat că, mâine, 14 mai 2020, universitarul Toader se va prezenta în fața Senatului instituției pentru ca forul să-i valideze pe prorectori. De asemenea, tot acum, rectorul va prezenta și Metodologia de alegere a decanilor celor 15 facultăți de la UAIC, programată în intervalul 15 – 31 mai. Aici, conform legii, trebuie să fie minimum doi candidați. Întreg procesul este coordonat de rectorul reales.

Comentarii
  • Aoleu, ati incurcat articolele! Informatii vechi si partial false! Auzi (repetat de mai multe ori): mâine, 14 mai 2020! Echipa de prorectori din mai este diferita de cea din noiembrie! Jurnalism de doi bani!

  • Ce proiecte a avut Tudorel Toader in 2 mandate? Câte parcari subterane a constuit in acesti ani? Câte camine pentru studenti? S-a remarcat cu niste poze la Marea Neagra pe o barca a UAIC impreuna cu cei 2 fii ratați si cu schimbarea legilor UAIC pentru a-si promova odraslele incapabile sa fie acceptate la UAIC fara interventia taticului

  • Isuse Hristoase unde esti ??? Daniela Cojocaru prorector UAIC ? Urmeaza oare Cristina Gavriluta sa devina rector UAIC ? Iti faci cruce cu limba si tot nu crezi ca e adevarat….

  • Cica in sfarsit echipa e completa…urmariti rankingurile si graficele cu evolutia pandemiei; echipa fantastica a intrat in actiune! Faceti pariurile sa vedem cat rezista cei doi cu MO si CI, ca TT e doar decorativ.

Adauga un comentariu