Local

Doi poștași ieseni sunt suspecți de infectarea cu COVID-19! Conducerea Regionalei de Poștă cere testarea angajaților

Publicat: 23 mai 2020

Doi poștași din Iaşi sunt suspecți că au contactat virusul COVID-19, astfel că au fost izolați deja la domiciliu până la testarea lor. Unul dintre poștași ar fi intrat în contact pe data de 15 mai cu o pensionară, care peste trei zile avea să fie depistata cu Covid-19. Poștașul a fost echipat cu masca și mănuşi, când i-a dat pensia femeii și nu prezintă simptome că ar avea coronavirus, dar a fost izolat la domiciliu tocmai pentru că este considerat contact direct al unui bolnav de COVID-19.

Al doilea poștaș care se afla în izolare la domiciliu locuiește în casa cu fiica lui, care a avut contact cu o persoană infectată cu acest virus. Deocamdată cei doi poștași, angajați ai Oficiului de Distribuţie Iaşi, vor rămâne în izolare la domiciliu, iar conducerea Regionalei de Poştă a solicitat Direcției de Sănătate Publica testarea lor, dar și a tuturor colegilor lor din Oficiu.
Conform protocoalelor, DSP va decide dacă se impune testarea lor și dacă este nevoie de Declanșarea unei anchete epidemiologice.
Comentarii
  • Dece nu sunt testati postasii doar intra in contact cu populatia prin distribuirea corespondentei dar si a unor pensii.
    SOLICITAM TESTAREA TUTUROR ANGAJATILOR POSTEI DE COVID 19

Adauga un comentariu