Eveniment-Social

Doi recidivisti au fost incarcerati

Publicat: 02 mart. 2011
1

Doi barbati s-au intors la Penitenciarul Iasi dupa ce au fost prinsi in baza mandatelor de executare a pedepselor de noua luni, respectiv trei ani.
Marian H., de 35 ani, din judetul Iasi, a fost depistat in cursul zilei de 1 martie de politistii din Harlau. El era dat in urmarire nationala pentru ca se sustragea de la executarea pedepsei cu inchisoarea. Acesta a fost condamnat la noua luni pentru savarsirea infractiunii de furt calificat, in baza mandatului din 17 februarie, emis de Judecatoria Harlau.

Cel de-al doilea recidivist, Dumitru A., in varsta de 33 ani, din judetul Iasi, a fost incarcerat de politistii din Belcesti pe baza mandatului de executare a pedepsei cu inchisoarea din 18 februarie, emis de Judecatoria Caransebes. Dumitru A. este cercetat in doua dosare aflate in lucru la Politia Comunala Belcesti pentru complicitate la furt calificat. „In fapt s-a retinut ca primul barbat a sustras in ziua de 20 aprilie 2009, dintr-un loc public, un telefon mobil in valoare de 400 lei, iar cel de-al doilea a savarsit mai multe furturi in cursul aceluiasi an, insa pe raza municipiului Resita”, a declarat Virginia Pralea, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Iasi.

Adauga un comentariu