Sport

Doi romani vor lupta pentru centura WBC Mediteraneana in Italia

Publicat: 19 oct. 2016
1
Doi boxeri români lupta pentru centura WBC Mediteraneana în Italia. Sâmbata 29 octombrie Catalin Paraschiveanu si Dragan Lepei se vor înfrunta la Teatro Principe din Milano într-un meci de zece reprize la categoria super-mijlocie. Catalin Paraschiveanu are 25 de ani, s-a nascut la Focsani dar locuieste în Italia la Milano. A trecut la profesionism în 2014 si de atunci a obtinut 13 victorii, 3 prin KO si nicio înfrângere.

Este al patrulea meci pe care Catalin îl disputa în 2016, ultima oara urcând în ring în luna iulie când a câstigat la puncte dupa opt reprize meciul cu italianul Marco Miano. Paraschiveanu, care de obicei lupta la categoria mijlocie (72,57 kg.), a acceptat întâlnirea de la o categorie superioara (76,20 kg.), doar pentru ca în joc se afla o centura. Dragan Lepei s-a nascut în Timisoara dar locuieste tot în peninsula în regiunea Toscana.

A trecut la profesionisti în urma cu trei ani si are opt victorii în palmares (5 prin KO) si doua meciuri încheiate la egalitate. În decembrie, Dragan va împlini 27 de ani iar întâlnirea cu conationalul sau va fi al patrulea meci de anul acesta. Ultima oara a boxat în luna iunie când l-a învins prin TKO în prima repriza pe Aleksandar Petrovic din Serbia. Titlul WBC Mediteranean este vacant în acest moment, ultimul detinator al centurii fiind muntenegreanul Nikola Sjekloca.

Adauga un comentariu