National

Doi soferi vor sa dea CNADNR in judecata

Publicat: 11 mai 2011
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:219972;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

Doi dintre soferii care au ajuns in week-end-ul trecut cu masinile in rapa, pe DN1, vor sa dea in judecata Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADNR). Conducatorii auto spun ca parapetii de pe marginea drumului sunt mai mult de decor si ca doar faptul ca nu aveau viteza i-a ferit de moarte.
Cele doua masini recuperate marti au cazut in rapa duminica, la o jumatate de ora una dupa alta. Accidentele au avut loc in acelasi loc, intr-o curba de pe DN1, intre Posada si Comarnic. Duminica, un alt sofer a plonjat in aceeasi rapa, accidentul soldandu-se cu doi raniti. La sfarsitul lunii martie, o ambulanta a ajuns in prapastie. Soferii acuza administratorii Drumului National de aceste accidente.
Unul dintre conducatorii auto a spus ca pe carosabil ar fi fost o substanta alunecoasa si ca parapetul de protectie este pus acolo mai mult de forma. „Dupa ce am cazut cu masinile in rapa si ne-am trezit din starea aia de soc, am inceput si noi sa ne intrebam daca este normal sa avem asemenea suporti care sa ne protejeze”, a precizat Mihnea Ionescu.
Ambii soferi spun ca vor da in judecata Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale. Masinile lor nu aveau asigurari CASCO, iar acum sunt bune de aruncat la fier vechi.

Comentarii
  • Mai nou se merge din parapet in parapet? Credeam ca trebuie sa tii banda.

    O sa-i dea CNADNR in judecata, ca au distrus parapetul. Putea fi si din titan parapetul, daca ai viteza mare, zbori prin el.

Adauga un comentariu