Actualitate

Doi studenti au uimit Campusul Studentesc Tudor Vladimirescu. Vezi de ce – GALERIE FOTO, VIDEO

Publicat: 28 ian. 2015

@ Doi studenti de la Universitatea Tehnica (UTI) Gheorge Asachi alaturi de ing. Bogdan Budeanu, seful Directiei Servicii Studentesti (DSS) au realizat un filmulet 3D in care prezinta o noua fata a campusului Tudor Vladimirescu

Initial, acestia au realizat o macheta, apoi un filmulet 3D in care iesenii au ocazia sa faca o calatorie virtuala intr-un campus modern, desprins parca din filmele Science Fiction (SF). Macheta si filmul 3D au fost realizate in urma unui program de internship din cadrul institutiei. Totul a durat cateva luni.

„Proiectul de machetare si de simulare 3D a Campusului Studentesc Tudor Vladimirescu a venit din partea a doi studenti, Andrei Dontu si Flavius Vicu, care au castigat pe programul de selectie pe intership al DSS. Trebuie sa apreciez ca am avut placerea si onoarea sa lucrez cu doi oameni dinamici si plini de creativitate si care au muncit pe branci, trei luni. E important de precizat ca acestia sunt printre primii la nivel de rezultate in cadrul facultatilor din care fac parte, respectiv Mecanica si Arhitectura. Ideea s-a nascut dupa ce Flavius a efectuat un stagiu Erasmus in Franta la Universitatea din Lille. Pe de alta parte, as dori sa spun ca din perspectiva noastra, ca universitate, acest proiect nu este doar o chestiune de imagine deoarece ne dorim sa concretizam ideea colegilor nostri in plan direct ce tine inclusiv de managementul administrarii parcarilor din Campusul TV, pe care speram sa-l finalizam in decursul acestui an”, a transmis Budeanu. De reamintit ca, cei aproximativ zece mii de studenti ai UTI, cazati in Tudor, beneficiaza deja de lucrarile de reabilitare si de modernizare a caminelor. Totul tine de o investitie ce face parte din cadrul proiectului intitulat „Reabilitarea Campusului Tudor Vladimirescu”, in valoare de 17,5 milioane euro, proiect obtinut de UTI prin CRESC Nord-Est, Programul Operational Regional, si finantat din fonduri europene.

Citeste si: Viata de student in cel mai mare campus din Romania – FOTO
Adauga un comentariu