Magazin

Doi tineri au murit dupa ce au fumat marijuana

Publicat: 05 aug. 2014

Medicii legisti din Germania declara ca au inregistrat doua decese care ar fi putut fi provocate de consumul de marijuana.

Rezultatele autopsiilor celor doua victime arata ca acestea consumasera marijuana cu putin timp inainte sa moara. In primul caz, un tanar de 23 de ani a murit dupa ce a lesinat intr-un mijloc de transport in comun. El nu a mai putut fi resuscitat, iar asupra lui s-a gasit cannabis, scrie descopera.ro.

Citeste si Reclama la marijuana, in paginile New York Times

In al doilea caz, un barbat de 28 de ani a fost gasit mort in casa de catre iubita lui. El consumase cu cateva ore inainte sa moara alcool, cocaina, amfetamine si fumase marijuana. In ambele cazuri, concluzia legistilor a fost ca tinerii au murit din cauza unei aritmii cardiace, pe fondul consumului de marijuana.

Citeste si Susan Sarandon dezvaluie de ce a renuntat la cannabis

Ei nu pot exclude insa posibilitatea ca victimele sa fi fost oricum predispuse la tulburari cardiace, care nu au fost diagnosticate din timp. Desi marijuana este un drog considerat inofensiv, Nikolas Lemos, legist la San Francisco Medical Examiner, spune ca au existat cazuri in care acest drog a avut efecte negative asupra inimii.

Citeste si Olandezii au creat primul joint electronicloading...

Adauga un comentariu