Eveniment-Social

Doi tineri, victime ale unui incendiu la Podu Iloaiei

Publicat: 15 mai 2012

Duminica noapte, in cartierul Zecime din localitatea Podu Iloaiei a izbucnit un incendiu violent. Flacarile au mistuit acoperisul unei case batranesti si s-au raspandit cu repeziciune cuprizand si o alta locuinta aflata in imediata vecinatate. La ora 21.58, un apel la 112 cerea cu disperare ajutorul pompierilor. Serviciul Voluntari pentru Situatii de Urgenta Podul Iloaiei s-a deplasat la fata locului, dar nu a reusit sa stavileasca incendiul. Astfel, a fost nevoie de interventia in forta a Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Iasi care a dislocat la fata locului nu mai putin de 3 autospeciale de stingere de la Detasamentul 1 Pompieri. Prin eforturile reunite ale pompierilor ISU Iasi si ale pompierilor voluntari din Podu Iloaiei s-a reusit izolarea incendiului si ulterior lichidarea acestuia. Au ars 24 de metri patrati din acoperisul casei la care a izbucnit incendiul impreuna cu bunurile din interior si 40 de metri patrati din acoperisul celei de a doua case. „Doi tineri in varsta de 17 respectiv 25 de ani, care incercau sa salveze bunuri din locuinte s-au intoxicat cu monoxid de carbon. Din primele date rezulta ca jarul cazut din instalatia de incalzire ar fi cauza ce a declansat incendiul”, a declarat Silvia Spiridon, purtatorul de cuvant al ISU Iasi.
Un echipaj SMURD de la Targu Frumos a reusit sa-i stabilizeze pe cei doi tineri si sa-i transporte la Spitalul Sf. Spiridon din Iasi. La locul incendiului a fost prezent si primarul din Podul Iloaiei, Petru Baciu.

 

Comentarii
  • Ceea ce faceti dv. domnilor ziaristi cu acest articol este penibil. Ori este publicitate electorala ieftina facuta primarului, acum numai amintind numele lui si scotindu-i nasul inrosit de bautura din fotografii, ori ne considerati pe noi, cititorii, niste timpiti batind apa-n piua zilnic cu aceleasi stiri…

  • Stimate domnule Petrica Baciu permiteti-mi sa va intreb ce faceati dumneavoastra la ora 22:** in primarie. Mintiti cu nerusinare. Va spun eu pe unde bantuiati dumneavoastra, erati la o pizza sau cine stie la o shaorma.

Adauga un comentariu