Magazin

Doinita Oancea a rupt tacerea! Iata ce a spus despre relatia cu Augustin Viziru

Publicat: 24 iun. 2016

De luni bune, toata lumea vorbeste despre o poveste de dragoste intre Doinita Oancea si Augustin Viziru. Formeaza sau nu un cuplu? Asta s-a intrebat toata lumea, dupa ce Augustin Viziru a cerut-o de sotie pe Doinita Oancea, in direct la «Ferma Vedetelor». In plus, dupa ce au iesit din concurs, cei doi au fost vazuti tot mai des impreuna, ceea ce i-a facut pe toti sa creada ca intre ei este ceva mai mult. Si nu s-au inselat, doar ca ceea ce ii leaga pe Doinita si Augustin nu este nici pe departe dragostea, cel putin nu cea dintre un barbat si o femeie.

Actrita spune ca nu si-ar dori un sot ca Augustin, deoarece nu sunt compatibili. «Nu mi-as dori un sot ca Augustin, nu suntem compatibili», a spus Doinita. Cei doi se inteleg foarte bine si sunt foarte buni prieteni: «Augustin este un baiat sufletist».

«Noi suntem foarte buni prieteni de foarte multi ani, dar, pe perioada concursului ne-am apropiat si mai tare. Noi glumim foarte tare pe tema asta (nr. – Cererea in casatorie)», a declarat vedeta. Aceasta a marturisit ca, desi au glumit de multe ori pe tema unei posibile casatorii, nici nu se pune problema de asa ceva. Desi este foarte atasata de Augustin si petrec mult timp impreuna, vedeta recunoaste ca nu si l-ar dori de sos. Motivul? Il cunoaste mult prea bine! «Negociem termenii tot timpul, de cate ori vorbim la telefon. Cred ca ne cunoastem prea bine sau, eu il cunosc pe el prea bine si nu cred ca il vreau», a mai explicat Doinita.loading...

Adauga un comentariu