Actualitate

Doliu: A murit intr-un accident cumplit, iar intregul platou este imbracat in negru

Publicat: 22 sept. 2014

Denisa Bita, asistenta lui Adriana Bahmuteanu, trece prin momente cumplite, dupa ce si-a pierdut varul in urma unui accident rutier socant. In semn de respect, tot platoul s-a imbracat in haine de doliu.

Asistenta Adrianei Bahmuteanu si-a pierdut vineri seara varul intr-un accident rutier socant, dupa ce tanarul a fost acrosat si trantit de pe motor de un sofer ce a virat la stanga fara sa se asigure, potrivit Spy News.

Denisa Bita a marturisit cu lacrimi in ochi ca soferul vinovat se afla sub influenta bauturilor alcoolice in momentul producerii accidentului.

"Din pacate varul meu a decedat vineri seara intr-un accident din cauza unui nenorocit care a virat stanga fara a se asigura. Varul meu, fiind pe motor, nu a mai avut timp. Respectivul domn era si baut. Acesta detine si o functie importanta in stat, lucreaza la un minister. Eu si familia mea suntem foarte uniti. Avea o iubita. Sper ca acest om sa plateasca, insa nimic nu ar putea sa recompenseze durerea familiei mele. Matusa si unchiul meu sunt terminati", a declarat vedeta.

Impresionate de durerea acesteia si in semn de respect fata de suferinta blondei Adriana Bahmuteanu si Renata au imbracat haine de doliu. Renata i-a fost alaturi colegei sale pe toata perioada emisiunii si a incurajat-o tinand-o de mana.loading...

Adauga un comentariu