Actualitate

DOLIU. A murit unul dintre cei mai mari profesori ai scolii medicale iesene – FOTO

Publicat: 24 sept. 2015
1
Lumea medicala din Iasi este in doliu, dupa ce un reputat profesor doctor a trecut in nefiinta. Este vorba despre prof. dr. Ioan Tansanu, de la Spitalul Sfanta Maria din municipiu, care, timp de luni de zile a condus unitatea medicala.
A infiintat Clinica de Oncologie Pediatrica la Iasi, fiind considerat unul dintre cei mai mari profesori ai scolii medicale iesene. Profesorul a avut o activitate de peste 40 de ani in domeniul hemato-oncologiei pediatrice.
Comentarii
  • In fiecare zi mor oameni, de ce ar fi interesanta stirea, avea cumva doua perechi de koaie individul din poza si era nemuritor? unde e stirea si relevanta articolului?

    • Draga cetatean platitor de taxe, cred ca ai putea scrie un mesaj mai simtitor decat ce ai scris acolo. Te rog sa te gandesti si la durerea altora inainte de a scrie asa ceva. Iti doresc o zi cat mai buna.

      • Eu am scos in evidenta doar discriminarea unora. Daca moare X miner in mina nu-l baga nimeni din mass-media in seama. Daca moare Y doctor il pupa in fund toata mass-media. De ce este mai important Y decat X, de ce trebuie sa accept discriminarea mass-mediei, nu sunt oamenii egali conform Constitutiei, scrie in vreo lege ca este cineva deasupra legii? …Oare nu si-a facut datoria fata de tara si minerul, oare nu a fost buna si munca minerului, de trebuie sa privilegiem pe Y si sa marginalizam pe X?

        • Esti un cretin!!! Stii cati copii au avut o sansa la viata datorita acestui om? Stii cat de mult a avansat medicina oncologica pediatrica datorita acestui om? Stii cate vieti a salvat acest om si cati copii salvati de el au la randul lor copii si nepoti? Tu datorita comentariilor tale dai dovada ca esti doar o ******* platitoare de taxe. Roagate ca tu sau copii tai sa nu aiba nevoie NICIODATA de tratament oncologic, petru ca atunci ai da si camasa de pe tine sau ORICE ca sa ai un doctor DE VALOARE care prin cunostintele si experienta sa sa-ti acorde un tratament si o sannsa la viata. Pina una alta TU doar plateste-ti taxele si fa o bucurie unuia din copiilor din sectia de oncologie a spitalului de copii, donind o hainuta, jucarie sau un dulce.

Adauga un comentariu