Sport

Doliu în familia Dinamo. A murit tatăl lui Cătălin Hîldan

Publicat: 05 mart. 2022
Tatăl lui Cătălin Hîldan a murit din cauza unor probleme la inimă

Este doliu în marea familie a echipei de fotbal Dinamo București! Aceasta a anunțat pe contul oficial de Instagram dispariția lui Marin Hîldan, tatăl regretatului Cătălin Hîldan.

„Rămas bun, Marin Hîldan! Familia dinamovistă a pierdut un Câine adevărat. Dumnezeu să te odihnească lângă Cătălin!”, este mesajul de pe contul oficial al celor de la Dinamo.

De asemenea, și Peluza Cătălin Hîldan a postat pe pagina sa de Facebook:

”În privirea lui Nea Marin vedeam parcă toată durerea adunată a lumii. A tuturor părinţilor care îşi văd fiii căzuţi pe câmpul de luptă. A fiecărui tată care-şi îngroapă fiul, împotriva cursului firesc al vieţii.

Cât putea să mai ducă o inimă de tată încercată atât de greu! Avea 75 de ani. Iar in ultimii 22 de ani, n-a fost zi în care să nu-şi plângă fiul.

Sărutăm mâinile acelea care s-au îngrijit ca nepotul Cătălin Jr să ducă mai departe cu mândrie Numele Hîldan”, se arată în postare.

Supranumit „Unicul Căpitan”, Cătălin Hîldan a murit pe 5 octombrie 2000, la vârsta de doar 24 de ani. Fostul căpitan al câinilor a căzut pe teren în timpul unui meci amical disputat la Oltenița. Hîldan a suferit un atac de cord, iar medicii nu au mai putut să-l salveze.

 
Adauga un comentariu