Din lumea filmului

Doliu in lumea filmului! Actorul Steve Hawkes, interpretul lui Tarzan, a murit

Publicat: 25 iun. 2019
3

Steve Hawkes, actorul care l-a interpretat pe Tarzan in doua filme in 1969 si 1972, a murit la 77 ani.

Stjepan ‘Steve’ Sipek, pe numele sau real, a murit saptamana trecuta in comitatul Palm Beach, la o suta de kilometri distanta de Miami, unde locuia. Cauza decesului nu a fost facuta publica.

Actorul american a jucat in filmul ‘Tarzan in the Golden Grotto’ (1969) alaturi de actrita daneza Kitty Swan. In 1972 el a filmat un sequel ‘Tarzan and the Brown Prince’ in Rainbow Springs (Florida). In timpul filmarilor de la filmul ‘Tarzan and the Brown Prince’ protagonistii au suferit arsuri ca urmare a unui incendiu scapat de sub control. 

In incendiu, un leu care fusese dresat pentru a-i rupe legaturile lui Hawkes l-a eliberat pe actor, salvandu-l de rani majore. Insa leul a suferit arsuri grave, iar de atunci actorul a promis ca se va ingriji de aceste feline. Astfel, el a devenit proprietar al unei rezervatii de animale din Florida Hawkes locuia alaturi de doi tigri, doi lei, o puma si un leopard, dar actorul a inceput sa aiba probleme cu autoritatile de mediu din Florida, care l-au amendat si l-au acuzat de infractiuni minore. Comisia de Conservare a Pestilor si a Vietii Salbatice din Florida (FWC) i-a revocat in cele din urma in 2012 licenta federala care ii permitea lui Hawkes sa creasca animale exotice la resedinta sa. 

Adauga un comentariu